Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıllardır söylüyorum piyasadaki en kötü muhabirler bizde. Bu duyum verip vermemeleri özelinde değil direkt kalite anlamında da en kötüleri bizde. Bir insan inançlı olsun olmasın önce kazandigi paranın karşılığını verecek onurlu olacak. Bunlarda öyle bir kaygı yok yazık cidden.

Yaw insan yediği ekmek helal olsun diye en ufak çaba sarf etmez mi ya nasıl adamlarsiniz
Daha de’yi da’yi ayiramiyorlar bir de gazeteciyim diye geciniyorlar

3 fazla yav

15 bons 2 maaşa alınabilir

Kanadalı daha uyguna bile alınır

Yüksek maaştan Sane gibi oyuncular alınmayacaksa kaçınmak lazım.
Adamların forvet sirkülasyonu inanılmaz bu arada her sezon satış yapıyorlar. Amoura bundesligada 31 maçta 10 gol 12 asist yapmış bu sezon. Ivanovicle davidi de satarlar bu yaz herhalde

1749635706327.webp

Ellerindeki en değerli ve genç oyuncu da buymuş, 55 maç oynamış bu sezon takip etmek lazım.

30 yaş altı olup clde sane den fazla gol+asist katkısı yapan 3 isim varmış haaland mbappe vjr zahayla karşılaştıran olursa onlara girsin

SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şu yabancı muhabir/sunucular Galatasaray deyince fena kuduruyorum.

Siyahi oyuncu oldugu icin cogu arkadas cok hizli ve ucup gittigini dusunuyor :)

Çok doğru muhtemelen öyle, ben de bu tarz bir şeyi kast etmiştim. Jonathan David'in tavanı 2022 2023 İcardi'nin yanından geçemez.

Bu kötü oyuncu vs demek değil belki gelse ligi kırıp geçirebilir de ama hani bu kadar gelmesi için yanıp tutuşmaya gerek yok zaten elde kendisinin iyisi var. İcardi.

Haberler hizli kesildi. Bakalim aksama nolacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt