Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.365
- 101.588
- 5.238
Tuta mı ne vardı. Hoca taktığı oyuncuya takıyorAlmanyadan bir transfer muhabbeti kim min jae dir umarım. Davinsonla manyak ikili olurlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tuta mı ne vardı. Hoca taktığı oyuncuya takıyorAlmanyadan bir transfer muhabbeti kim min jae dir umarım. Davinsonla manyak ikili olurlar
Fransiz kaynaklar herifi ovup duruyor. Ben oyle Strasbourg'daki maclarini pek takip etmedim dogru durust ama gecen gun milli takimdaki macini izledim ve orada begendim. Yani simdi elit bir kaleci degil yanlis anlamayin hani bir Courtois veya Donnarumma geliyor diye dusunmeyin ama o seviyenin bir tik altinda bir potansiyeli var gibi sanki. Yasi da uygun ve bugunku sartlarda boyle isimleri 15-20'den ucuza alamiyorsun zaten.Petroviç harbiden o kadar iyi mi livakoviç gibi olmasın sonra??
Ispanya yolcusu degil mi o?Almanyadan bir transfer muhabbeti kim min jae dir umarım. Davinsonla manyak ikili olurlar
chelsea taraftarı da yangın yapıyor twde şuan kadroya nasıl alınmaz diyeFransiz kaynaklar herifi ovup duruyor. Ben oyle Strasbourg'daki maclarini pek takip etmedim dogru durust ama gecen gun milli takimdaki macini izledim ve orada begendim. Yani simdi elit bir kaleci degil yanlis anlamayin hani bir Courtous veya Donnarumma geliyor diye dusunmeyin ama o seviyenin bir tik altinda bir potansiyeli var gibi sanki. Yasi da uygun ve bugunku sartlarda boyle isimleri 15-20'den ucuza alamiyorsun zaten.
Cok degil
bilmiyorum da sakatmış zaten aşilden ne zaman döner belli değilIspanya yolcusu degil mi o?
İyi mi bilmiyorum ama İlkau+Gencoya okum 10 no’da. Videolarda beğenmediğimi belirtmek isterim ama

geçenlerde transfer yaptı haberi yok muydu ?