Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.089
- 12.304
- 1.823
World cup ve İcardi hasebiyle transfere ara veriyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bahçelinin sesiyle okuyunca mana buluyor yeminle. Kimse bizim ayranımızı kabartmasınSabır diyenler sabrımızı zorlamasin

Özal hayatinda ilk defa doğrulara isaret etmis. 33 yasinda sozlesmesi biten heriflerle sozlesme uzatman icin uçup kaçıyor olmalari lazim. Ikisi de bu tanima uymuyor sal gitsin. Rezil bir yonetim.Aynen öyle.
bu ne yaw abartmanın anlamı yok birinin ayakta duracak hali yok biri her büyük maçın en iyi 3-4 oyuncusundanLemina ya sözleşme vermek Icardiye sözleşme vermekten daha büyük ihanettir
Aynen öyle.
Aynen haklı o yüzden o da 33 yaşındaki forvete sözleşme veriyorDursun Ozbek, Singoya taktiysa da hakli. 30 milyon veriyorsun, adam sezonun ilk doneminde biraz haretli, sonra 2 ay sakat, sonra stoperde rezalet, orta sahada rezalet.
Tek sansimiz DKda parlamasi ve 40a falan birine satmamiz.
Okan Buruk bana gore transferden zerre anlamiyor ve anlamadigini da anlamiyor. Singo suruyle ornegin sonuncusu ve en buyugu.
Çöpe giden para, kimsenin izlemediği yerde Paralara bak. Galatasaray futbol alt yapı tesisleri hala yapılmadı
3. merih değil miApo caglar kerem
Aponun nargileci oldugunu @Ahmet S. Duran dan biliyoruz zaten
Aynen haklı o yüzden o da 33 yaşındaki forvete sözleşme veriyor
Sen de bi futbolcu üzerinden Okan hoca transferden anlamıyor demeyeceksin o zaman genelleme yapıp. Doue öncesinde alınsa Singo diye bir oyuncudan haberin bile olmayacaktıLafi isine geldigi gibi anlamiycan, ben Singoya ve Okan Hocanin basarisiz transferlerine takmakta hakli dedim.
İcardi konusuna politik bakiyor, İcardiyi gonderen baskan olmiycam falan…
Bana niye vuruyon ben orada temizlik yapiyom piç hahahahahhaForumdaki kaos ortamı
Aynen öyle.