Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Ozbek, Singoya taktiysa da hakli. 30 milyon veriyorsun, adam sezonun ilk doneminde biraz haretli, sonra 2 ay sakat, sonra stoperde rezalet, orta sahada rezalet.

Tek sansimiz DKda parlamasi ve 40a falan birine satmamiz.

Okan Buruk bana gore transferden zerre anlamiyor ve anlamadigini da anlamiyor. Singo suruyle ornegin sonuncusu ve en buyugu.

Çöpe giden para, kimsenin izlemediği yerde Paralara bak. Galatasaray futbol alt yapı tesisleri hala yapılmadı

Lemina ya sözleşme vermek Icardiye sözleşme vermekten daha büyük ihanettir
Adam yarım adam üst üste belli maça çıkamıyor
Oynattiginda ya sakatlaniyor yada idare ediyor
Ne gerek var sal gitsin işte yerine taş gibi bir 6 al devam et Icardiyi de sal al bir 10 numara devam et
Bitti gitti gerilerini kovalarsin

Dursun Ozbek, Singoya taktiysa da hakli. 30 milyon veriyorsun, adam sezonun ilk doneminde biraz haretli, sonra 2 ay sakat, sonra stoperde rezalet, orta sahada rezalet.

Tek sansimiz DKda parlamasi ve 40a falan birine satmamiz.

Okan Buruk bana gore transferden zerre anlamiyor ve anlamadigini da anlamiyor. Singo suruyle ornegin sonuncusu ve en buyugu.
Aynen haklı o yüzden o da 33 yaşındaki forvete sözleşme veriyor

Aynen haklı o yüzden o da 33 yaşındaki forvete sözleşme veriyor

Lafi isine geldigi gibi anlamiycan, ben Singoya ve Okan Hocanin basarisiz transferlerine takmakta hakli dedim.

İcardi konusuna politik bakiyor, İcardiyi gonderen baskan olmiycam falan…

Lafi isine geldigi gibi anlamiycan, ben Singoya ve Okan Hocanin basarisiz transferlerine takmakta hakli dedim.

İcardi konusuna politik bakiyor, İcardiyi gonderen baskan olmiycam falan…
Sen de bi futbolcu üzerinden Okan hoca transferden anlamıyor demeyeceksin o zaman genelleme yapıp. Doue öncesinde alınsa Singo diye bir oyuncudan haberin bile olmayacaktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt