Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bişe diyecem boş bir gündem var berk göl gibi herifler de en iyi yaptığı şeyi olan boş yapıyor.

Muhtemelen icardi ile sözleşme uzatılmayacak zaten.
İki taraf da salmış durumda. Zaten bir fırsat çıkınca bizimkiler duramaz ve yapıştırır icardiye de eylüle kadar bekle boşaltırsak gelirsin konuşması dönecektir.
İcardinin aklında futbol oynamak varsa italyayı aşındırır.
33e geldim bundan sonra ne uğraşacam zaten çaprazım kopuk diyip amerikaya da ganlama ihtimali yok değil.
Konu şu ki mls muhabbeti de şu dönem dönemez dünya kupası bittikten sonra açılacak orası da ve ciddi bir hamle yapacaklar zaten.

İcardi mevzusunu da boşa kaşımanın alemi yok.
Sadece konuşmak için konuşulan mevzu, gıybet hoşunuza gidiyorsa devam edin tabiki de kendinizi boşa yoruyorsunuz.

Sezon biterken arsenalden 2 oyuncu ve birde bernardo gündemdeydi, hatta belirli bir görüşme yapıldı.
Oyuncuların 3ü de dünya kupasında ne olsun şimdi turnuvayı bıraksınlar transfere mi odaklansınlar.

Menajerlere de gün doğdu bu aralar anasını satayım ha.

Olur olmaz bilmiyorum da
Hem lemina hem icardi ile gitmeden görüşüldü. Konu orada kaldı ilerlemiyor. 30 haziranda da bu ikisi serbest statüsünde olacak.
Para harcanacaksa ve bir hamle yapılacaksa lemina yerine olmalı.
Lemina sara torreira orta sahası çok soft ve yaratıcılıktan uzak kalıyor artık.
En az 2 takviye oraya gelmeli.
Yedek forvet konusunu boşuna takıntı haline getiriyorsunuz.
İcardi olmasa daha düne kadar ağzınızda 34 yaşındaki muric malı vardı ağzınızın suyu akıyordu takoz herife. 15 milyon bonservis 5 milyon maaşı geri döndürebilecek bir performans verecekti sanki de.

Onu alınca aklınızdaki kurgu nasıl işleyecekti onu da anlamıyorum.

Yapılacak hamle aral + duran(kumarına girilmeli) bonus olursa icardi 4. oyuncu olarak katarsın.
Kural var öldük bittik muhabbeti de gereksiz yani.
Gençleşmesi gereken yerler var onları yapacaksın.
Orta sahada +3. herif torreira kalacak.
Sarayı paketleyip satacaksın lemina ile de vedalaşacaksın.
2 os 2 forvet takviyesi yapıp önüne bakacaksın.
23 yaşında oyunculara da bebe muamelesi yapmaya da gerek yok ayrıca. 24 yaşında sarayı, 24 yaşında zanioloyu aldın sonuçta bu adalar da belirli performansa çıkmıştı.
23 yaşlarında patlama yapma olasılığı yüksek oyuncuyu da bir zahmet scout denilen ekip baksın bulsun. O da bizim işimiz değil.

Elalem 19 yaşında nico paz çekiyor güveniyor, bizimkiler keyfini bozamıyor.
Önce kafa değişmeli.
Elimizde 10 kişilik iyi kötü yabancı var zaten. Bu senekiler aynı performansı verse aynı seviyede kalırsın. Alacağın +3 yabancıyı da genç al bir zahmet.
Elin pragı 2 milyona canavarı buluyor da sen bulamıyorsan hocadından yönetiminr ağlamanın lüzumu yok bence

Transfer yapılmaması sorunun en son kısmı sıkıntı medyadaki maşalarına haber uçurup taraftarı transferde beklentiye girmeyin diye hazırlamaya çalışılması.

Ya bişe diyecem boş bir gündem var berk göl gibi herifler de en iyi yaptığı şeyi olan boş yapıyor.

Muhtemelen icardi ile sözleşme uzatılmayacak zaten.
İki taraf da salmış durumda. Zaten bir fırsat çıkınca bizimkiler duramaz ve yapıştırır icardiye de eylüle kadar bekle boşaltırsak gelirsin konuşması dönecektir.
İcardinin aklında futbol oynamak varsa italyayı aşındırır.
33e geldim bundan sonra ne uğraşacam zaten çaprazım kopuk diyip amerikaya da ganlama ihtimali yok değil.
Konu şu ki mls muhabbeti de şu dönem dönemez dünya kupası bittikten sonra açılacak orası da ve ciddi bir hamle yapacaklar zaten.

İcardi mevzusunu da boşa kaşımanın alemi yok.
Sadece konuşmak için konuşulan mevzu, gıybet hoşunuza gidiyorsa devam edin tabiki de kendinizi boşa yoruyorsunuz.

Sezon biterken arsenalden 2 oyuncu ve birde bernardo gündemdeydi, hatta belirli bir görüşme yapıldı.
Oyuncuların 3ü de dünya kupasında ne olsun şimdi turnuvayı bıraksınlar transfere mi odaklansınlar.

Menajerlere de gün doğdu bu aralar anasını satayım ha.

Olur olmaz bilmiyorum da
Hem lemina hem icardi ile gitmeden görüşüldü. Konu orada kaldı ilerlemiyor. 30 haziranda da bu ikisi serbest statüsünde olacak.
Para harcanacaksa ve bir hamle yapılacaksa lemina yerine olmalı.
Lemina sara torreira orta sahası çok soft ve yaratıcılıktan uzak kalıyor artık.
En az 2 takviye oraya gelmeli.
Yedek forvet konusunu boşuna takıntı haline getiriyorsunuz.
İcardi olmasa daha düne kadar ağzınızda 34 yaşındaki muric malı vardı ağzınızın suyu akıyordu takoz herife. 15 milyon bonservis 5 milyon maaşı geri döndürebilecek bir performans verecekti sanki de.

Onu alınca aklınızdaki kurgu nasıl işleyecekti onu da anlamıyorum.

Yapılacak hamle aral + duran(kumarına girilmeli) bonus olursa icardi 4. oyuncu olarak katarsın.
Kural var öldük bittik muhabbeti de gereksiz yani.
Gençleşmesi gereken yerler var onları yapacaksın.
Orta sahada +3. herif torreira kalacak.
Sarayı paketleyip satacaksın lemina ile de vedalaşacaksın.
2 os 2 forvet takviyesi yapıp önüne bakacaksın.
23 yaşında oyunculara da bebe muamelesi yapmaya da gerek yok ayrıca. 24 yaşında sarayı, 24 yaşında zanioloyu aldın sonuçta bu adalar da belirli performansa çıkmıştı.
23 yaşlarında patlama yapma olasılığı yüksek oyuncuyu da bir zahmet scout denilen ekip baksın bulsun. O da bizim işimiz değil.

Elalem 19 yaşında nico paz çekiyor güveniyor, bizimkiler keyfini bozamıyor.
Önce kafa değişmeli.
Elimizde 10 kişilik iyi kötü yabancı var zaten. Bu senekiler aynı performansı verse aynı seviyede kalırsın. Alacağın +3 yabancıyı da genç al bir zahmet.
Elin pragı 2 milyona canavarı buluyor da sen bulamıyorsan hocadından yönetiminr ağlamanın lüzumu yok bence
Renktaş, dipsiz kuyu gibi mesaj yazmışsın. 😁

İcardiye teklif yapmak bile bu kulübe yapılmış en büyük ihanettir. Bide adama yaptığınız teklifi arttırmak niyetindesiniz tamamen kafayı yemiş bu yönetim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Oyuna girerken hala gerizekali gibi çığlık çığlığa kalan sevenleri olduğu için yönetim cesur karar alamıyor. O fizikle halisahaya gitsen utanıp ben kaleye geçeyim falan dersin. O derece bitik adama 5 milyon teklif etmek akıl tutulmasıdır.

Uğurcani almasaydık şu an neler konuşuyor olurduk acaba. Biraz sabir arkadaşlar ben yönetime güveniyorum

"Önüne gelen 'Sizin futbol aklına ihtiyacınız var.' diyor. Nedir futbol aklı? Bizim aklımız yok mu kardeşim?''

images

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt