Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savaş Çorlu:" İcardi-Besiktas birlikteliği olabilir."

1 ay bekleyipte kraldi yi jk ya kaptirmak mi

dursun sasirma sabrimizi tasirma

Sen de bi futbolcu üzerinden Okan hoca transferden anlamıyor demeyeceksin o zaman genelleme yapıp. Doue öncesinde alınsa Singo diye bir oyuncudan haberin bile olmayacaktı

Senin isine geleni baglamanla benim, güya, tek futbolcu uzerinden ornek vermemin ne alakasi var?

Adam gibi tartisacaksan tek futbolcu uzerinden Okan Hocaya bu kadar yuklenilmez dersin. Zaten ben tek futbolcu demedim.

4 yildir hocayi izliyoruz. İstedigi ama alamadigi iyi oyuncular var ama genelde Okan hoca istiyor diye getirilen oyuncular tirt cikti:

Jelert. (Ayhan Akman olmaz bu demis, dinlenemisler)
Jakobs (Sakat dediler geldi, yilin yarisinda yoktu, Eren gelince toparladi)
İlkay: bitik. CLde en az sprint atan 3 oyuncudan biri (İcardi ve Torreirayla beraber)
Kerem Demirbay (adam kariyerinde neyse, bizde de oydu. Beklebtileri hic karsilayamadi)
Angelino: 5li de iyi oldugu gelmeden belliydi. Bize cok yumusak kalacagi da.

Daha da sayilir ornek cok.

Kisacasi Okan hoca ne istedigini bilmiyor. Ha diyebilirz ki, McTominayi cok istedi. 60 milyonluk adam. Ben de Thuram ve B. Fernandesi istiyorum ama alamiyoruz. Mesele, elindeki parayla, 22-25 yaslarinda , 2 sene sonra patlama yapacak, su an parlayan adami bulmak.

Dursun Ozbek de %100 hocaya birakmamakta hakli bence.

Görünen o ki konuya kilit vurmak en mantıklısı
IMG_9033.webp

Senin isine geleni baglamanla benim, güya, tek futbolcu uzerinden ornek vermemin ne alakasi var?

Adam gibi tartisacaksan tek futbolcu uzerinden Okan Hocaya bu kadar yuklenilmez dersin. Zaten ben tek futbolcu demedim.

4 yildir hocayi izliyoruz. İstedigi ama alamadigi iyi oyuncular var ama genelde Okan hoca istiyor diye getirilen oyuncular tirt cikti:

Jelert. (Ayhan Akman olmaz bu demis, dinlenemisler)
Jakobs (Sakat dediler geldi, yilin yarisinda yoktu, Eren gelince toparladi)
İlkay: bitik. CLde en az sprint atan 3 oyuncudan biri (İcardi ve Torreirayla beraber)
Kerem Demirbay (adam kariyerinde neyse, bizde de oydu. Beklebtileri hic karsilayamadi)
Angelino: 5li de iyi oldugu gelmeden belliydi. Bize cok yumusak kalacagi da.

Daha da sayilir ornek cok.

Kisacasi Okan hoca ne istedigini bilmiyor. Ha diyebilirz ki, McTominayi cok istedi. 60 milyonluk adam. Ben de Thuram ve B. Fernandesi istiyorum ama alamiyoruz. Mesele, elindeki parayla, 22-25 yaslarinda , 2 sene sonra patlama yapacak, su an parlayan adami bulmak.

Dursun Ozbek de %100 hocaya birakmamakta hakli bence.
Yav Doue diyorum hala Jelert diyorsun. Jakobsla Kerem Demirbay gayet katkı verdi. Angelino'da da maça bağlı opsiyon olmasa belki tutacaktı bilemeyiz.

Tutan da bi ton adam sayabiliriz.

Hocanın tercihleri mi yoksa menajer önerisi mi bilmiyoruz. O gün çıkan haberlere göre mesela Jelert menajer önerisiydi ve taraftarın yangını sonucu alındı.

İlkay'ı hocanın istemediği son gün apar topar alındığı söylendi taraftarın isteğine bağlı.

Benzer şekilde 1 ay Zalewski'nin peşinden koştuktan sonra, son gün alınan Sallai'nin de verdiği katkı Okan hocanın transfer başarısı değil.

Bunlar yerine Zaha, Ziyech vs. saysan mantıklı derdim bak :)

Bence bizim başkan Singo transferine epey kafayı takmış gibi.
Bir de Ocak ayında emrivaki şunu alacağız bunu alacağız söylemlerine de takmış gibi de o zaman adamı niye yönetime aldın.
Takmakta cok hakli ancak transferi transferden anlayan birine birakmasi lazim. O kisi de Ugurcan’i aldirdi diye kendisi degil. Zaten cok bilse Ugurcan’i transferin son gunlerinde almazdi.

Biz en rahat klübüz bu konuda..Ama en çok bağıranda biziz..Gönül isterki hiç olmasın..Ama yaptı işte adamlar.
Yahu fenerin sözleşmeli oyuncuları görmüyorlar mı bunlar.İşin içinden çıkmaları zor.Hala yabancı sınırı değişsin diyoruz.Bırak işte beter olsunlar.
Başımızdakiler sanki yabancı sınırının olmadığı yerde harikalar yaratacaklar.Gördük son dört senede transferde başarı oranı yerlerde..
Buna rağmen hiçbir aksiyon alma yok aynı adamlar transfer yapacak.
Yuzde yuz haklisin. Isi zora sokan da zaten kendimiz. Neden bu kural varken Icardi ve Lemina ile sozlesme yenilersin?

Baskan su an odalarda resimler cekilirken iceri Ciro daldi, korkudan yuz vermiyor yonetime

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt