- 16 Haziran 2010
- 203.991
- 156.045
- 6.838
Noldusamiyenhaberi silelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Noldusamiyenhaberi silelim
Samiyenhaber'in haberlere bakıyorum da olabilir, yapabilir gibi hep. Belli ki artık eskisi gibi haber alamıyor ve net konuşamıyor o yüzden. Eskisi gibi net kaynak olarak bakamayacağı gibi kendisine.
Kardeşim Golf'un fiyatına sen, ben değil liste fiyatı karar veriyor. Haa sen almazsın ayrı konu. Futbolcuların fiyatını da piyasa belirliyor. Sen eder, etmez demişsin bir önemi yok.Ben etmez diyorum sen gelmişin eder diyorsun senin verdiğin argüman mı? Ben sana önceki mesajlarda argüman verdim zaten istersen yine oku. Bu nasıl senin düşüncenden öteye gitmezse benim de düşüncem bana ait.
Senin mantığında yarın 2 yaşında olan bir Golf8 GTI 10 milyon TL edebilir gider basarsın parayı alırsın. Ben 10 milyon TL fiyatı duyduğumda bu parayı vermem der giderim.
Aramızdaki fark budur bu konuda, bu kadar basit.
He ben daha iyi biliyorum siz ne bilirsiniz diye uzman çavuş gibi konuşmaya devam edebilirsin ayrıca , bende sana şimdiden güzel bir tag takdim ettim bundan sonra herkes bilsin bu uzmanlığını. Soran olursa sana yönlendiririz.
Yav hala devam mi ediyorsun tamam en uzman sensin dedik ya zaten, sonunda atacağım konudan bak yeter aynı şeyleri izah etmekten bıktım kaç mesajdır aynı şeyleri söylüyoruz zaten.Kardeşim Golf'un fiyatına sen, ben değil liste fiyatı karar veriyor. Haa sen almazsın ayrı konu. Futbolcuların fiyatını da piyasa belirliyor. Sen eder, etmez demişsin bir önemi yok.
Ben sana emsal satışları veriyorum ve adamların Can'a bu fiyatı istemeleri normal diyorum. KENDİ FİKRİMİ BELİRTMİYORUM, PİYASADAKİ EMSALLERİ GÖSTERİYORUM. Neyi anlamıyorsun tam olarak?
Ben gidip Can'a 60 basalım demiş miyim bir yerde? Adamların bu fiyatı istemesi normal diyorum ya. Hakkaten anlamıyor musun, anlamak mı istemiyorsun
30-40 arasına düşmeleri mümkün değil diyorum. Adamların da bu fiyatı istemesi, bu piyasada normal diyorum ya. Hakkaten anlamıyor musun, anlamak mı istemiyorsun
bizim dışımızda ona 40 50 vermeyi düşünen bi kulüp var mı peki
ilgi var mı yani
ben hiç öyle bişey görmedim
Bu cocuga 50 milyon kesinlikle verilmemeli. Gene Okan’in gazina geliyorlar. 30 falan da verilecekse maasi uygun olmali. Bu bunye bir Singo daha kaldirmaz.
Admin saygisiz adamlara tag veriyorsunBen etmez diyorum sen gelmişin eder diyorsun senin verdiğin argüman mı? Ben sana önceki mesajlarda argüman verdim zaten istersen yine oku. Bu nasıl senin düşüncenden öteye gitmezse benim de düşüncem bana ait.
Senin mantığında yarın 2 yaşında olan bir Golf8 GTI 10 milyon TL edebilir gider basarsın parayı alırsın. Ben 10 milyon TL fiyatı duyduğumda bu parayı vermem der giderim o kadar parayı daha iyi bir arabaya vermek isterim.
Aramızdaki fark budur bu konuda, bu kadar basit.
He ben daha iyi biliyorum siz ne bilirsiniz diye uzman çavuş gibi konuşmaya devam edebilirsin ayrıca , bende sana şimdiden güzel bir tag takdim ettim bundan sonra herkes bilsin bu uzmanlığını. Soran olursa sana yönlendiririz.
Özelden yaz istersen istediğin bir özel tag varsa.Admin saygisiz adamlara tag veriyorsunBiz saygimizi eksik etmedik bir tag sahibi olamadik.
Yok saka yapiyordum. Tage gerek yok. Tesekkurler.Özelden yaz istersen istediğin bir özel tag varsa.
Ozan yeni sözleşme imzaladı hof da taraftarına onu seviyor ve guveniyor tekrar 11 e girdi gelmezbence 8-10m falan bırakırlarsa Ozan'ı ikna etmek lazım ilk 11 oynar bizde