Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben etmez diyorum sen gelmişin eder diyorsun senin verdiğin argüman mı? Ben sana önceki mesajlarda argüman verdim zaten istersen yine oku. Bu nasıl senin düşüncenden öteye gitmezse benim de düşüncem bana ait.

Senin mantığında yarın 2 yaşında olan bir Golf8 GTI 10 milyon TL edebilir gider basarsın parayı alırsın. Ben 10 milyon TL fiyatı duyduğumda bu parayı vermem der giderim.

Aramızdaki fark budur bu konuda, bu kadar basit.

He ben daha iyi biliyorum siz ne bilirsiniz diye uzman çavuş gibi konuşmaya devam edebilirsin ayrıca , bende sana şimdiden güzel bir tag takdim ettim bundan sonra herkes bilsin bu uzmanlığını. Soran olursa sana yönlendiririz.
Kardeşim Golf'un fiyatına sen, ben değil liste fiyatı karar veriyor. Haa sen almazsın ayrı konu. Futbolcuların fiyatını da piyasa belirliyor. Sen eder, etmez demişsin bir önemi yok.

Ben sana emsal satışları veriyorum ve adamların Can'a bu fiyatı istemeleri normal diyorum. KENDİ FİKRİMİ BELİRTMİYORUM, PİYASADAKİ EMSALLERİ GÖSTERİYORUM. Neyi anlamıyorsun tam olarak?

Ben gidip Can'a 60 basalım demiş miyim bir yerde? 30-40 arasına düşmeleri mümkün değil diyorum. Adamların da bu fiyatı istemesi, bu piyasada normal diyorum ya. Hakkaten anlamıyor musun, anlamak mı istemiyorsun

Kardeşim Golf'un fiyatına sen, ben değil liste fiyatı karar veriyor. Haa sen almazsın ayrı konu. Futbolcuların fiyatını da piyasa belirliyor. Sen eder, etmez demişsin bir önemi yok.

Ben sana emsal satışları veriyorum ve adamların Can'a bu fiyatı istemeleri normal diyorum. KENDİ FİKRİMİ BELİRTMİYORUM, PİYASADAKİ EMSALLERİ GÖSTERİYORUM. Neyi anlamıyorsun tam olarak?

Ben gidip Can'a 60 basalım demiş miyim bir yerde? Adamların bu fiyatı istemesi normal diyorum ya. Hakkaten anlamıyor musun, anlamak mı istemiyorsun
Yav hala devam mi ediyorsun tamam en uzman sensin dedik ya zaten, sonunda atacağım konudan bak yeter aynı şeyleri izah etmekten bıktım kaç mesajdır aynı şeyleri söylüyoruz zaten.

30-40 arasına düşmeleri mümkün değil diyorum. Adamların da bu fiyatı istemesi, bu piyasada normal diyorum ya. Hakkaten anlamıyor musun, anlamak mı istemiyorsun

bizim dışımızda ona 40 50 vermeyi düşünen bi kulüp var mı peki
ilgi var mı yani
ben hiç öyle bişey görmedim

bizim dışımızda ona 40 50 vermeyi düşünen bi kulüp var mı peki
ilgi var mı yani
ben hiç öyle bişey görmedim

Valla ben Cagliari'den Chelsea'ye 55 milyon euroya giden 2005'li sağ bek Palestra'nın varlığından da 2 gün önce haberdar oldum mesela. Bir anda birileri çıkıp alabiliyor yani. Alan olmasa da Frankfurt kullanır zaten Can'ı satmak zorunda değiller ki. Adamlar talipseniz fiyatı bu diyor.

Piyasa değeri 40m olan sol bekini 53'e satmış adam da piyasa değeri 45m olan 10 numarasına daha az istemez yani

Ben etmez diyorum sen gelmişin eder diyorsun senin verdiğin argüman mı? Ben sana önceki mesajlarda argüman verdim zaten istersen yine oku. Bu nasıl senin düşüncenden öteye gitmezse benim de düşüncem bana ait.

Senin mantığında yarın 2 yaşında olan bir Golf8 GTI 10 milyon TL edebilir gider basarsın parayı alırsın. Ben 10 milyon TL fiyatı duyduğumda bu parayı vermem der giderim o kadar parayı daha iyi bir arabaya vermek isterim.

Aramızdaki fark budur bu konuda, bu kadar basit.

He ben daha iyi biliyorum siz ne bilirsiniz diye uzman çavuş gibi konuşmaya devam edebilirsin ayrıca , bende sana şimdiden güzel bir tag takdim ettim bundan sonra herkes bilsin bu uzmanlığını. Soran olursa sana yönlendiririz.
Admin saygisiz adamlara tag veriyorsun :) Biz saygimizi eksik etmedik bir tag sahibi olamadik.

demekki cidden Saibari tipi adam arıyoruz, 10 no,sol açık ve sahte forvet oynayabilen fizik gücü yüksek ön alan presinde iyi, Tillman'da aynı tip oyuncu

bence 8-10m falan bırakırlarsa Ozan'ı ikna etmek lazım ilk 11 oynar bizde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt