Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ugurcan
Singo VVD Apo Jakobs
Thuram Lemina
Sane Can Baris
Osimhen

Vvd + Apo cok mu agir olur bilmiyorum

arda güler trtde hakanı koruma amaçlı haber yapanların içinden geçmiş, gençlerbirliği cidden büyük bir altyapı organizasyonuydu karakter yetiştirmişler

Yav sabahin korunde ne yukselmissiniz.

Ingiltere ic transferlerinde - hele hele ingiliz oyuncularda asiri transfer bedeli her zaman oldu. (Belli bir formatlari,kurallari mi var bilmiyorum ama bildim bileli EPL de ic transferler hep normalden cok yukarida bedeller ile transfer oluyor). O yuzden EPL icntransferi avrupa tranaferine skala olarak gormemek lazim.

Bizle alakasi da olmayan bir konu zaten. Ingilizler bir oyuncu icin tutturmussa kazik yiyerrek aliyorlar bizim gibi. (Isak, etekite, gyokeres en son hatirladigim isimler) . Aldiklari takimlarda indirim yapmayip direten takimlardi.

Real madrid alvares konusu, 150 M muhabbeti dondu. E simdi alvares 150 M euroluk oyuncu mu ve piyasa kistasi denilebilir mi?

Hepsini gectim zaten Turkiye Liginden 30 dan -istina 40 olur max oyuncu almaz kimse. Kim olursa olsun TR liginden deger zaten dusuk.(Sara muthis performans verse mesela ustunde olabilirdi cunku Ingilterede calisma izni mi bilmemne hakki var galiba- yabancilar icinde) 5 buyuk ligde de bunlar zirve. Gencler bile ekstra fiyatlara cekiliyor.

Ayrica etimiz budumuz belli, cok bilinen/takip edilen/istenen oyuncuyu osimhen gibi inanilmaz seylerin denk gelmesi faktoru olmadan alamayiz, fiyatta da yarisamayiz. Turk kulupleri olarak transferde maas basarak ikna disinda koz yok, buda uzun vadede zararli bir politika zaten

Uğurcan’a da 30 milyon verilir mi diyordu forum ahalisi…

Alternatifleri:
5 katı fazla maaşlı kolsuz Ederson
25 milyon euro bonservisli kolsuz genç kaleciler

GSCye bakmayıp Can’ı 40 50 neyse verip bünyemize katmamız elzemdir!

Orta saha ikilisi yenilenmeden Can'a 40 verme gündemi şahsımı hayretler içerisinde bırakmakta. Bu takımla çarşamba şampiyonlar ligi oynadıktan sonra pazar süper lig maçını kazanma ihtimalin yok geçen sene Fb maçıyla takımın suyunu sıktık bitti artık.

Uğurcan’a da 30 milyon verilir mi diyordu forum ahalisi…

Alternatifleri:
5 katı fazla maaşlı kolsuz Ederson
25 milyon euro bonservisli kolsuz genç kaleciler

GSCye bakmayıp Can’ı 40 50 neyse verip bünyemize katmamız elzemdir!
Laf edilme nedeni gec kalindigi icin o parayi verdin.

Haziranda 20 ye de bitirebilirdin. Bugun Utd kalecisininosimhen arkasindan 1 haftada bitirebilirdin (okan buruk da bahsetti ismen gecen gun).

Ugurcan cok basarili oldu ilk sezonu, degerini de fazlasiyla arttirdi ,CL maclarinda rezil skorlari onledi o vitrinde. Ama yonede 30 Mna turkiye ici transfer normal bir durum degil. Hala ayni fikirdeyim.

Allahtan maasi dusuk(ki artacak yuzde 100.zamn yapacaklar galiba) + yerli olmasinin bugun avantaji var. Bu konuda zaten Ugurcan degil yonetim elestirildi/elestiriliyor.

Laf edilme nedeni gec kalindigi icin o parayi verdin.

Haziranda 20 ye de bitirebilirdin. Bugun Utd kalecisininosimhen arkasindan 1 haftada bitirebilirdin (okan buruk da bahsetti ismen gecen gun).

Ugurcan cok basarili oldu ilk sezonu, degerini de fazlasiyla arttirdi ,CL maclarinda rezil skorlari onledi o vitrinde. Ama yonede 30 Mna turkiye ici transfer normal bir durum degil. Hala ayni fikirdeyim.

Allahtan maasi dusuk(ki artacak yuzde 100.zamn yapacaklar galiba) + yerli olmasinin bugun avantaji var. Bu konuda zaten Ugurcan degil yonetim elestirildi/elestiriliyor.
T*spor bize o paraya hiçbir zaman bırakmazdı bence ağabey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt