- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Yeni uzatti. Hoffenheimin en önemli 2-3 oyunculardanbence 8-10m falan bırakırlarsa Ozan'ı ikna etmek lazım ilk 11 oynar bizde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni uzatti. Hoffenheimin en önemli 2-3 oyunculardanbence 8-10m falan bırakırlarsa Ozan'ı ikna etmek lazım ilk 11 oynar bizde
Kural degisse bile Can 40 a alinabiliniyorsa (inanmiyorum) hemen almak gerek. 10 sene kafa rahat olurCan icin bahsi geçen rakamlar hic akıl alır gibi degil.
Yabancı sınırında duzenleme kaçınılmaz bence. Can mevzusu da kapanır böyle olursa
Kesinlikle doruKural degisse bile Can 40 a alinabiliniyorsa (inanmiyorum) hemen almak gerek. 10 sene kafa rahat olur
Okan hocamız bebek istemiyormuş10 milyona sakatlanmayan yılda 40 maç oynayan ve gol katkısı veren
baby lemina geldi mi
ne dedi? kaçırdımarda güler trtde hakanı koruma amaçlı haber yapanların içinden geçmiş, gençlerbirliği cidden büyük bir altyapı organizasyonuydu karakter yetiştirmişler
ne dedi? kaçırdım
Laf edilme nedeni gec kalindigi icin o parayi verdin.Uğurcan’a da 30 milyon verilir mi diyordu forum ahalisi…
Alternatifleri:
5 katı fazla maaşlı kolsuz Ederson
25 milyon euro bonservisli kolsuz genç kaleciler
GSCye bakmayıp Can’ı 40 50 neyse verip bünyemize katmamız elzemdir!
T*spor bize o paraya hiçbir zaman bırakmazdı bence ağabeyLaf edilme nedeni gec kalindigi icin o parayi verdin.
Haziranda 20 ye de bitirebilirdin. Bugun Utd kalecisininosimhen arkasindan 1 haftada bitirebilirdin (okan buruk da bahsetti ismen gecen gun).
Ugurcan cok basarili oldu ilk sezonu, degerini de fazlasiyla arttirdi ,CL maclarinda rezil skorlari onledi o vitrinde. Ama yonede 30 Mna turkiye ici transfer normal bir durum degil. Hala ayni fikirdeyim.
Allahtan maasi dusuk(ki artacak yuzde 100.zamn yapacaklar galiba) + yerli olmasinin bugun avantaji var. Bu konuda zaten Ugurcan degil yonetim elestirildi/elestiriliyor.
Silas andersen.10 milyona sakatlanmayan yılda 40 maç oynayan ve gol katkısı veren
baby lemina geldi mi