Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene kuralın 10+4 olacağı yine belliydi, ona rağmen uğurcan yerine ederson istiyordu bizim transfer aklı.
Şuan elimizde ederson olsa kadro kuramıyorduk.

Şimdi aynı aklın doğru dürüst transfer yapacağına inanan var mı

Yunus sakatlamadığı sürece ligin en teknik topçusu ama onun tek sıkıntısı neden bilmiyorum sakatlanınca eski formuna dönmesi çok uzun zaman alıyor

Berbat bir hamle daha.
Ne gol atabilir ne asist yapabilir. Tek bildiği deli gibi koşmak. +4e duymuyor, hem bonservisi hem maaşı fazla.
Gedsonu alan takımın şampiyon olamaması tesadüf değil

Tek kelimeyle rezalet.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bir adet kross bir adet de bruyne ve bir adette Van dijka ihtiyacımız var sadece.Diger gelecekler rotasyona yardımcı olur

Yunus sakatlamadığı sürece ligin en teknik topçusu ama onun tek sıkıntısı neden bilmiyorum sakatlanınca eski formuna dönmesi çok uzun zaman alıyor
Hocam biz kadroyu 11 oyuncu degil de yedekli düşündüğümüzde bence daha iyi olur çoğu oyuncu daha az mac oynar ve dinlenir.

Hocam biz kadroyu 11 oyuncu degil de yedekli düşündüğümüzde bence daha iyi olur çoğu oyuncu daha az mac oynar ve dinlenir.
İyi bir 10 no gelince yunus zaten otomatikman 3 bölgeyi yedekleyeniliyor sol sağ kanat ve forvet arkası.Biz temel ohticimiz olan 6 8 10 bölgelerine gerçekten kaliteli transferler yaparsak otomatikman kadroda kulübünde güçleniyor hele kesin olan yedek forvet ve defans alınınca tüm parçalar tamamlanır artık gerisi Okan hocada

gedson 2 sene önce için çok iyi transferdi gelince kötü oynayacağını da sanmıyorum

ama bizim seviyemiz onun önüne geçti

uygun maaşla yedek olur

Gedson'un dribling özelliği evet iyi doğru buna itirazım yok

Ama Sara'nın 1 gömlek altı bir futbolcu

Bugün bi iç saha Juventus Live maçına daha çıkalım, ben yine Gedson yerine 1000 kere Sara'yı tercih ederim.

Yav bunu düşünemiyor ki herifler. Kadro yapmayı bilmiyorlar

Alakasi yok bence. Ozan Türkiye'ye gelmeye sicak baksa, bizimkiler teklif yapardi. O Almanya'da kalmayi seviyor ve Hoffenheim'da ne güzel fazla baski olmadan 2 milyon net civari maas götürüyor ve bizde bundan cok fazlasini vermezdik herhalde. Orda garanti oynuyor, bizimkiler seni yedek olarak düsünüyoruz diye ikna edemezdi zaten.

Genelde genc yaslarda Türkiye'den giden oyuncular geri dönmeye fazla sicak bakmiyor gibi. Hele orda daha devam oynama sanslari varsa, gelmezler geri Türkiye'ye

Yav bunu düşünemiyor ki herifler. Kadro yapmayı bilmiyorlar

Devre arasında stoper ihtiyacı vardı sözleşmesi 6 ay sonra bitecekti free ön görüşme yapılabilirdi hatta cüzi bir rakama devre arasında da alınabilirdi ancak 2. Devre müthiş performans verdi şimdi 15 milyon Euro versen bile satmazlar artık

Kolpacılara inanmayın. X’te bir sürü kolpacı var. Biri de şu Sergen diğeri de Burak diye bir eleman. Günde kırk isim yazıyor. Hepsini engelledim. Sami yen ve Tolga harici hepsi engelli.

Alakasi yok bence. Ozan Türkiye'ye gelmeye sicak baksa, bizimkiler teklif yapardi. O Almanya'da kalmayi seviyor ve Hoffenheim'da ne güzel fazla baski olmadan 2 milyon net civari maas götürüyor ve bizde bundan cok fazlasini vermezdik herhalde. Orda garanti oynuyor, bizimkiler seni yedek olarak düsünüyoruz diye ikna edemezdi zaten.

Genelde genc yaslarda Türkiye'den giden oyuncular geri dönmeye fazla sicak bakmiyor gibi. Hele orda daha devam oynama sanslari varsa, gelmezler geri Türkiye'ye
Gelmeye sıcak bakmak ne demek abicim. Gideceksin ikna edeceksin, futbolcuların biE gelmesi için yalvarmaları mı lazım. Senin ihtiyacın o yüzden transfer yapıyorsun

Yunusun attığı golü cuzun atsa şimdi niye 60 milyon vermiyoz yangını başlamıştı heralde:asd:
Çok doğru bir tespit.Yunus neden sevilmiyor bende gerçekten merak ediyorum açıkçası.Kendisinden inanılmaz şeyler beklendiginden olabilir mi acaba?Başkalarından beklemediğimiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt