Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.975
- 36.458
- 2.773
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gs kimseye 40 vermemeli bence 30 bile vermemeli bruno fernandes hariç onda limitlessasıl soru o değil
40m euroya Rodrigo Mora mı yoksa Can Uzun mu?
Monaco'dan Lamine Camara'ya 30-35 verebiliriz gibi geliyor bana da. Ayrıca u23'de uyuyor.İbrahim Maza ile ilgimiz var mı acaba, gerçi ben Akliouche ile ilgilendiğimizi düşünüyorum Monaco ile ilişkiler de iyiyken
Muhtemelen bu donemde 3 topcuya 40 civarı verecegiz.gs kimseye 40 vermemeli bence 30 bile vermemeli bruno fernandes hariç onda limitless
izle bu cocuk iyi 40 bile vermezler muhtemelengs kimseye 40 vermemeli bence 30 bile vermemeli bruno fernandes hariç onda limitless
çok iddialı bir söylem değil mi bu rengim ?Thuram Gedson'u top diye oynar Gedson kim
Bi skil izliyiciğiiim bakalım nasılmış, yalnız draxler 185 idi ve ilaveten yardırırdıii herif heis bu
draxler'ın henüz g*tten vurdurmamış haline benzetiyorum
can uzun yerine buna yatırım yapmak daha doğru bir hamle olur eğri oturup doğru konuşmak gerekmekte ise

İstersen Şampiyonlar Ligi seviyesinde Torreira 'nın yaptıklarını da yazayımBu veri doğru sonuç vermez. Birisinin takımı topu rakibe veriyor ve sürekli defansta kalıyorken yani daha fazla defansif aksiyonu oluyorken. Diğerinin takımında olay tam tersi oluyor. O yüzden bir sonuç vermez bence.
Can Uzun her gece keşke Rodrigo Mora olsam diye hayal kurarar uyuyormuşCan muhabbetinden dolayı benimde aklıma geldi burada paylasacaktim küfür yerim diye vazgeçtim. Bu elaman da büyük ihtimal Billur geçmiş.
Hakanın dönüşü yok muhtemelen azize yamanmaya başlamıştır. O karaktersiz damgasını yedi artık sonuna kadar gitmek isteyecektir
torreira bu sene cidden kötüydü zaten yaİstersen Şampiyonlar Ligi seviyesinde Torreira 'nın yaptıklarını da yazayım
Torreira maç başına
5 defansif hame yapmış
2 tackle yapmış
5 top kazanmış
Baktığım Fotmob isimli sayfa şampiyonlar Ligi 'nde dribling istatistiği yazmamış Torreira 'ya
3.7 de ikili mücadele kazanmış
Bu site Şampiyonlar Ligi için futbolcuların fiziksel performansını(maksimum hız, koşu, yürüme mesafeleri, sprint mesafeleri vs.) kendi mevkisindeki diğer oyuncular ile kıyaslamış Torreira hemen tamamında mevkisindeki diğer oyuncuların çok gerisinde
Ekli dosyayı görüntüle 325699
İşin sıkıntı yanı şu Torreira asıl ihtiyaç duyduğumuz Şampiyonlar Ligi seviyesinde de fark yaratamamış bu konuda
o paralara Manzambi çekmek daha mantıklı olurduMonaco'dan Lamine Camara'ya 30-35 verebiliriz gibi geliyor bana da. Ayrıca u23'de uyuyor.
Gedson bile Thuram dereveeeeet şimdi net bir soru
40 milyon € bonservis 6-7 milyon € maaş ile thuram mı
20 milyon € bonservis 2.5 milyon € maaş ile gedson mu
Burada bahsettiğim konu iki takımın oyun yapısı birisi önde birisi geride bekleyerek oynuyor gibi. Baktığında oyuncu istatistiklerde defansı daha iyi gibi dediğin gibi. Oyuncunun bir de dripling özelliği varmış ekstra. Eğer Torreira gibi istikrarlı ise bir de alınması gayet iyi olur. 25 yaşında driplingi olan bir Torreira'ya asla hayır demem. Böylelikle rotasyonda kullanılan yorulmamış, enerjik bir Torreira'nın olması da ciddi bir güç olur bizim için.İstersen Şampiyonlar Ligi seviyesinde Torreira 'nın yaptıklarını da yazayım
Torreira maç başına
5 defansif hame yapmış
2 tackle yapmış
5 top kazanmış
Baktığım Fotmob isimli sayfa şampiyonlar Ligi 'nde dribling istatistiği yazmamış Torreira 'ya
3.7 de ikili mücadele kazanmış
Bu site Şampiyonlar Ligi için futbolcuların fiziksel performansını(maksimum hız, koşu, yürüme mesafeleri, sprint mesafeleri vs.) kendi mevkisindeki diğer oyuncular ile kıyaslamış Torreira hemen tamamında mevkisindeki diğer oyuncuların çok gerisinde
Ekli dosyayı görüntüle 325699
İşin sıkıntı yanı şu Torreira asıl ihtiyaç duyduğumuz Şampiyonlar Ligi seviyesinde de fark yaratamamış bu konuda
Bence benzer durum Lemina için de geçerli ama Allah var Lemina Şampiyonlar Ligi 'nde hedef maçların çoğunda sahaya fiziksel varlık koydu, stoper olarak verdiği katkı da çok iyiydi onun sıkıntısı sürekliliğini kaybetti çok maç seçerek devam etti sezon boyuncatorreira bu sene cidden kötüydü zaten ya
![]()