Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Batrakov 'un yaptıkları normal mi diye Rusya ligine bir baktım aynı mevkide oynayan Bitello, Spertsyan, Barco, Oblyakov filan hepsi ligi kırmış geçirmiş gibi duruyor
oradaki lig seviyesi baya düşük kaldı ambargolardan sonra karşılaştırmak zor

Burada bahsettiğim konu iki takımın oyun yapısı birisi önde birisi geride bekleyerek oynuyor gibi. Baktığında oyuncu istatistiklerde defansı daha iyi gibi dediğin gibi. Oyuncunun bir de dripling özelliği varmış ekstra. Eğer Torreira gibi istikrarlı ise bir de alınması gayet iyi olur. 25 yaşında driplingi olan bir Torreira'ya sala hayır demem. Böylelikle rotasyonda kullanılan yorulmamış, enerjik bir Torreira'nın olması da ciddi bir güç olur bizim için.
Yani buradaki asıl mesele şu biz yine 4-2-3-1 düzeninde devam edeceksek Torreira ile birlike o mevkide kullanabileceğimiz bir oyuncu gibi duruyor Joao Gomes. Tabii bana kalırsa orada fiziksel bir canavar gerekiyor Thuram / Gueye tipinde

Yani buradaki asıl mesele şu biz yine 4-2-3-1 düzeninde devam edeceksek Torreira ile birlike o mevkide kullanabileceğimiz bir oyuncu gibi duruyor Joao Gomes. Tabii bana kalırsa orada fiziksel bir canavar gerekiyor Thuram / Gueye tipinde
Bunu alırsın. Sara'yı satınca onun yerine dediğin tarz oyuncu alırsın gibi düşünüyorum ben.

Osimhen'in encok zorlandigim defans dediği Calvin basseydi demişti sanırım. Onunla büyük ölçüde fener anlaşmış söylentisi var.

Saibari mevzusu bana biraz sehir efsanesi gibi geliyor

Büyük liglerde oynayabilecek potansiyel var ve dünya kupasinda oynayacak talipleri her türlü artacak

Saibari gibi bir oyuncu ile anlasacagiz ama yabanci sinirindan dolayi vaz gecilecek öyle mi,hic inandirici gelmiyor bana

Hem tecrübeli hem +4 uyan yıldız kafası kırık oyuncu hemen alayım. Tutarsa uçurur, opsiyon da koyulmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt