GSCimbom
Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 83

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
366,3K
Sayfa
83/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada bahsettiğim konu iki takımın oyun yapısı birisi önde birisi geride bekleyerek oynuyor gibi. Baktığında oyuncu istatistiklerde defansı daha iyi gibi dediğin gibi. Oyuncunun bir de dripling özelliği varmış ekstra. Eğer Torreira gibi istikrarlı ise bir de alınması gayet iyi olur. 25 yaşında driplingi olan bir Torreira'ya sala hayır demem. Böylelikle rotasyonda kullanılan yorulmamış, enerjik bir Torreira'nın olması da ciddi bir güç olur bizim için.
Yani buradaki asıl mesele şu biz yine 4-2-3-1 düzeninde devam edeceksek Torreira ile birlike o mevkide kullanabileceğimiz bir oyuncu gibi duruyor Joao Gomes. Tabii bana kalırsa orada fiziksel bir canavar gerekiyor Thuram / Gueye tipinde

Yani buradaki asıl mesele şu biz yine 4-2-3-1 düzeninde devam edeceksek Torreira ile birlike o mevkide kullanabileceğimiz bir oyuncu gibi duruyor Joao Gomes. Tabii bana kalırsa orada fiziksel bir canavar gerekiyor Thuram / Gueye tipinde
Bunu alırsın. Sara'yı satınca onun yerine dediğin tarz oyuncu alırsın gibi düşünüyorum ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri