Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Git mahkemeye itiraz et, bana niye yazıyorsun ben mahkeme miyim anlamadım? Ben kimin suçlu ya da suçsuz olduğuna karar veren merci değilim, siz de değilsiniz
ortada bir suç yok diyen sensin. Ayrıca suçsuz bulunmadı değil, dava şikayet geri çekilip, evlenince düştü. İkisi farklı durum.

can falan filan peşinde koşacağımıza gidip 50m verek greenwooda en azından daha lig başlamadan bitirelim ligi

ortada bir suç yok diyen sensin. Ayrıca suçsuz bulunmadı değil, dava şikayet geri çekilip, evlenince düştü. İkisi farklı durum.
Güzel kardeşim hem hukuk bilmiyorsunuz hem konuşuyorsunuz.
Bir kişi aksi kanıtlanana kadar Masumdur, bu ana ilkedir.
Mahkemede bu kişinin suçlu olduğuna dair bir karar var mı? Yok , o zaman kişi ne yaparsa yapsın suçlu kabul edilmez.
Ben mahkemeyi tanımıyorum, vicdani kanatime göre suçludur diyorsan o başka bir durum.

Örnek yarın erden timur hakkında kovuşturmaya yer yok kararı çıkınca ne olacak? Suçlu mu diyeceksin?
Rezan Bey hakkında aynı karar çıktı, masum değil, suçlamalar gerçek diyor musunuz?

-6 puanla başlayacağız fbnin her maçı yasin yönetecek bizim de oğuzhan çakır hepsine ok şu kadroylan , sadece 2 oyuncu bi de
1780909321946.webp

Gueye 20-25e falan alsan iyi topçu da 40lar 45ler falan konuşuluyo o kadar parayı edecek bir adam değil

Git mahkemeye itiraz et, bana niye yazıyorsun ben mahkeme miyim anlamadım? Ben kimin suçlu ya da suçsuz olduğuna karar veren merci değilim, siz de değilsiniz
'ben bu suçun işlendiğine inanmıyorum, iddialar iftiradır, bence masumdur, o yüzden de bize gelmesinde sakına görmüyorum' desen bir şey demem.
bunu diyemiyorsan, sırf ortada bir fayda var diye olup biteni görmezden gelip, 'mahkumiyet kararı yok, özel hayatı bizi ilgilendirmez' diyerek kafayı kuma gömüyorsan ortada ciddi bir ahlaki sorun vardır.

Dk sonu/finaline kadar bizimkilerden bir hamle beklemiyorum.

Lige kadar sure avantajimiz var ama minimum kullaniyoruz gibi geliyor surekli transfer adaptasyonu acisindan.

Gueye 20-25e falan alsan iyi topçu da 40lar 45ler falan konuşuluyo o kadar parayı edecek bir adam değil
60 istikrari olmayan Camavinga'ya verecegime yari fiyatina Gueye'yi alirim daha iyi en azindan 2 senedir formda ve istikrari var.

Ayrica serbest kalma bedeli 40 milyon euro ama son gunu bekleme yerine Temmuz gibi bitirmeye calisirsak 30-35'e alabiliriz belki.

edit : 45M€

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt