Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arasinda boyle bir isim istiyordu hatta Gueye gelmek icin can atarken ne oldu sonra hala cozmus degilim.

Simdi hocanin aklindan ne gectigini bir bilsem.
Dursun izin vermedi 40 m euro bedelle alınmasına.

Yalnız ne ihtiyacımız olsa Villarreal’de var, çok doğru oyuncular alıp geliştiriyorlar.

Alan kaplayan holding orta saha (ingilizce adıyla Holding Midfielder), savunma hattının hemen önünde yerleşerek rakiplerin hücum ataklarını kesen, boşlukları kapatan ve topu takım arkadaşlarına aktaran defansif orta saha oyuncusudur. Stoperleri korur, pozisyon bilgisiyle kritik müdahaleler yapar ve pas trafiğini yönetir.
Bu roldeki oyuncuların sahada öne çıkan özellikleri şunlardır:
  • Alan Kontrolü: Sahanın kritik bölgelerinde (genellikle ceza sahası önünde) alan daraltarak rakiplere şut veya pas kanalı bırakmaz.
  • Defansif Blok: Savunma ile orta saha arasındaki boşluğu kapatır ve rakip takımın kontra ataklarını bozar.
  • Oyun Kurma (Derin Oyun Kurucu): Topu kazandıktan sonra oyunu yönlendirir, defanstan aldığı topları akıllı paslarla ileriye aktarır.
  • Dayanıklılık ve Disiplin: Maç boyunca sürekli koşarak kademeye girer ve taktiksel sadakatle kendi bölgesini terk etmez.

Bizim orta sahaya Notinghamdaki Sangare tarzı fizikli agresif ama ayağı da çok kötü olmayacak bir adam lazım. Yanına Sara/Torreira onların önlerine de Bernardo tarzı bir bağlantı ustasıyla orta saha işini kotarırız. Torreira yavaş yavaş su kaynatmaya başladı vites yükseltmez ise önümüzdeki sezon yedeğe düşme ihtimali yüksek. Herif 4 senedir hammal gibi sırtında taşıdı bizi yavaştan düşüşe geçmesi de normal ona göre planlama yapmak gerekiyor.

Dursun izin vermedi 40 m euro bedelle alınmasına.

Yalnız ne ihtiyacımız olsa Villarreal’de var, çok doğru oyuncular alıp geliştiriyorlar.
Mikautadze, Gueye, Renato Veiga, Moleiro,

Hepsi bizim takima uygun oyunculardi.

Gerci Mika ve Veiga icin iyi para verdiler.

Güzel kardeşim hem hukuk bilmiyorsunuz hem konuşuyorsunuz.
Bir kişi aksi kanıtlanana kadar Masumdur, bu ana ilkedir.
Mahkemede bu kişinin suçlu olduğuna dair bir karar var mı? Yok , o zaman kişi ne yaparsa yapsın suçlu kabul edilmez.
Ben mahkemeyi tanımıyorum, vicdani kanatime göre suçludur diyorsan o başka bir durum.

Örnek yarın erden timur hakkında kovuşturmaya yer yok kararı çıkınca ne olacak? Suçlu mu diyeceksin?
Rezan Bey hakkında aynı karar çıktı, masum değil, suçlamalar gerçek diyor musunuz?

Sana göre o zaman fener de şike yapmadı sonuçta mahkemeden beraat etti adamlar. Bunu yazabiliyor musun peki?

Sana göre o zaman fener de şike yapmadı sonuçta mahkemeden beraat etti adamlar. Bunu yazabiliyor musun peki?
Bana göre uefa ve cas kararları ortada. Ben o mahkemelerin daha tarafsız olduğunu düşünüyorum. Fakat aksini söyleyen birine de türkiyede diyecek bir şey yok. Bu arada türkiyedeki tff de fenerli yöneticileri suçlu buldu ve ceza verdi

Gueye+Diaz alinsa benim icin ok.

Diger transferler nispeten daha kolay olur ama bu ikili icin 70 milyon euro kenara ayirirdim. Biri holding, digeri dar alan becerisi ve drippling ozelligi olan ofansif orta saha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt