- 18 Temmuz 2009
- 82.103
- 239.872
- 5.263
30 yaşına geldi ve hücum oyuncusu oldu daha çok, 2 sene önce en çok istediğim orta saha oydu ama.McTominay isterim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 yaşına geldi ve hücum oyuncusu oldu daha çok, 2 sene önce en çok istediğim orta saha oydu ama.McTominay isterim
o nePape Gueye gibi alan kaplayan holding
futbolu aybars ay'dan daha iyi bilmiyorum
Dursun izin vermedi 40 m euro bedelle alınmasına.Devre arasinda boyle bir isim istiyordu hatta Gueye gelmek icin can atarken ne oldu sonra hala cozmus degilim.
Simdi hocanin aklindan ne gectigini bir bilsem.
Bu Sara mevzularının olduğu seneyi diyorsun galiba. hatipoğlu bakıyordu transferlere...30 yaşına geldi ve hücum oyuncusu oldu daha çok, 2 sene önce en çok istediğim orta saha oydu ama.
Alan kaplayan holding orta saha (ingilizce adıyla Holding Midfielder), savunma hattının hemen önünde yerleşerek rakiplerin hücum ataklarını kesen, boşlukları kapatan ve topu takım arkadaşlarına aktaran defansif orta saha oyuncusudur. Stoperleri korur, pozisyon bilgisiyle kritik müdahaleler yapar ve pas trafiğini yönetir.
basan smod var uyar mıbasıp giden orta saha istiyorum
Mikautadze, Gueye, Renato Veiga, Moleiro,Dursun izin vermedi 40 m euro bedelle alınmasına.
Yalnız ne ihtiyacımız olsa Villarreal’de var, çok doğru oyuncular alıp geliştiriyorlar.
@Keramettin TANRIVERDİ bu tarz forum üslubunu kirleten mesajlara yer verilecekse olacaklardan sorumlu değilimbasan smod var uyar mı
Güzel kardeşim hem hukuk bilmiyorsunuz hem konuşuyorsunuz.
Bir kişi aksi kanıtlanana kadar Masumdur, bu ana ilkedir.
Mahkemede bu kişinin suçlu olduğuna dair bir karar var mı? Yok , o zaman kişi ne yaparsa yapsın suçlu kabul edilmez.
Ben mahkemeyi tanımıyorum, vicdani kanatime göre suçludur diyorsan o başka bir durum.
Örnek yarın erden timur hakkında kovuşturmaya yer yok kararı çıkınca ne olacak? Suçlu mu diyeceksin?
Rezan Bey hakkında aynı karar çıktı, masum değil, suçlamalar gerçek diyor musunuz?
Mevzu ne@Keramettin TANRIVERDİ bu tarz forum üslubunu kirleten mesajlara yer verilecekse olacaklardan sorumlu değilim
basan orta saha istedimMevzu ne
Bana göre uefa ve cas kararları ortada. Ben o mahkemelerin daha tarafsız olduğunu düşünüyorum. Fakat aksini söyleyen birine de türkiyede diyecek bir şey yok. Bu arada türkiyedeki tff de fenerli yöneticileri suçlu buldu ve ceza verdiSana göre o zaman fener de şike yapmadı sonuçta mahkemeden beraat etti adamlar. Bunu yazabiliyor musun peki?
Ben de buna katılıyorum, diaz ne zaman izlesem fark yaratıyorduGueye+Diaz alinsa benim icin ok.
Diger transferler nispeten daha kolay olur ama bu ikili icin 70 milyon euro kenara ayirirdim. Biri holding, digeri dar alan becerisi ve drippling ozelligi olan ofansif orta saha.
basan orta saha istedim
basan smod var dedi