Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bahattin Demirbilek kişisel serveti 25 milyar dolar. Koç Holding'in toplam serveti 7 milyar dolar. Bu adam fenerbahçe’yi satın alır Ali Koç'a sadaka diye verir. Fanatik Galatasaraylı, öyle ki oğlunun adı bile Aslan . Camianın bir araya gelip bu adama Arda Okan + Aral Şimşir aldırması lazım

Yüce ler her zaman kulübe maddi destek olmuştur ama bunun reklamını yapmazlar. Çok değerli bir işadamı çalışanlarına 40-50 maaş yıllık ikramiye veren bir insan.
Çok iyi insan olabilirler. Dediğin gibi iyi şeyler okudum ama GS Spor kulübüne destek konusunda bir şey bulamadım. Eğitim Vakfına falan olmuş mesela desteği.

Haydi bu can uzuni aldik nerde oynatacagiz? Bana gerecek bir 10 numara havasi hic vermiyor, maclarin kilitlendigi an ara pasi atacak topu alip icabinda bir iki kisiyi gecip ceza sahasina girecek tarz bir oyuncu sart bize. Sonucta Lig de neredeyse bütun takimlar bize karsi defans yapiyor bunu asabilmek icin bir oyuncu gerek bize

Anket sonuclari:

1781001019186.webp

Hiç içi patates kızartması dolu olan dürümün yanında patates kızartması yedin mi?
Dürümün içinde patates kızartması rezilliktir. Soykırımdır. Dürümün içinde patates kızartması yiyen adamın kendisine saygısı yoktur. yanında bazen alırım. zurna dürüm rezilliktir çorba içmek istesem çorbacı'ya giderim ulan

Gokhan Aytepe kisisel serveti 5000 dolar
.Bu adam istese ali kocu satin alir sadaka verir. Fanatik Galatasarayli oyle ki raki bardaklarinda aslan amblemi var

Bahattin Demirbilek kişisel serveti 25 milyar dolar. Koç Holding'in toplam serveti 7 milyar dolar. Bu adam fenerbahçe’yi satın alır Ali Koç'a sadaka diye verir. Fanatik Galatasaraylı, öyle ki oğlunun adı bile Aslan . Camianın bir araya gelip bu adama Arda Okan + Aral Şimşir aldırması lazım
Bir rivayete göre özellikle Ramazan'da oruç tutamadığı için fidyesini Ali Koç'a veriyor.

Bu sezon ne durumdaydı? Bazı yerlerde bu sezon o kadar iyi değildi diye yorumlar gördüm. Gerçi gitmek istiyordu takımı zorla tuttu o yüzden formu düşmüş olabilir. Bu sezon kesin gider gibi sözleşmesinin son senesine girdi çünkü. 10-12+ Nelsson gibi bir teklifle gideriz eğer haberin doğruluğu varsa. u23 alacağız stoperi gibi geliyor bana. Lakin Sallai'yi satıp oraya as sağ bek Singo yedeğine Türk bir sağ bek veya u23 sağ bek çekip oradan gelen yabancı kontenjanına böyle bir ekleme de olabilir.

Aga bana özelden astroloji icin mesaj atmayın

Benimde sıkıntılarım var

Esim hamile ve hasta çocuk 4 aya geliyo

İşler yoğun,hersey bana kaldı

Hadi selametle gören görsün

Bizde en son tutan scout transferi Boey oldu, değil mi? Scout işinde çok yetersiz bizim kulüp. Güney Amerika, Afrika liglerinde bir sürü özel yetenek var. Yani her sene oralardan 1 tane oyuncu alıp denesek, ne kaybederiz? Avrupa dışına çıkmayı ne zaman öğreneceğiz.. Millet gidip Özbekistan'dan bile topçu buluyor.
Aslında bakarsan Nelson da tuttu diyebiliriz. Ama onu uygun anda satmayı beceremedik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt