- 31 Ağustos 2021
- 70.320
- 50.332
- 3.843
muhtemelen haklı çıkacaksın 25-30 avrupa'da A B C takımlarından teklif var - üstüne çıkmak için 35'e biter yazanlar X 'te gözümün önüne gelmiyor değil hani.Ben yine biraz yuksek soyledim dogru diyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
muhtemelen haklı çıkacaksın 25-30 avrupa'da A B C takımlarından teklif var - üstüne çıkmak için 35'e biter yazanlar X 'te gözümün önüne gelmiyor değil hani.Ben yine biraz yuksek soyledim dogru diyorsun
Bu hergün düşüyo mu ya?
İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..
Çok iyi insan olabilirler. Dediğin gibi iyi şeyler okudum ama GS Spor kulübüne destek konusunda bir şey bulamadım. Eğitim Vakfına falan olmuş mesela desteği.Yüce ler her zaman kulübe maddi destek olmuştur ama bunun reklamını yapmazlar. Çok değerli bir işadamı çalışanlarına 40-50 maaş yıllık ikramiye veren bir insan.
Dürümün içinde patates kızartması rezilliktir. Soykırımdır. Dürümün içinde patates kızartması yiyen adamın kendisine saygısı yoktur. yanında bazen alırım. zurna dürüm rezilliktir çorba içmek istesem çorbacı'ya giderim ulanHiç içi patates kızartması dolu olan dürümün yanında patates kızartması yedin mi?
dursun haric herkesin listesi var gibiListemde olan olise hattrick yapmış.
Bir rivayete göre özellikle Ramazan'da oruç tutamadığı için fidyesini Ali Koç'a veriyor.Bahattin Demirbilek kişisel serveti 25 milyar dolar. Koç Holding'in toplam serveti 7 milyar dolar. Bu adam fenerbahçe’yi satın alır Ali Koç'a sadaka diye verir. Fanatik Galatasaraylı, öyle ki oğlunun adı bile Aslan . Camianın bir araya gelip bu adama Arda Okan + Aral Şimşir aldırması lazım
Şaka yapıyorum onat farkındayım pzrrpzrzprt
Ekli dosyayı görüntüle 325816
@Alper Altun, @Mert S. Yüksel
10+4ü nasıl oluşturacaksınGeriden geliyorum ne zekisi yav senin elinde Singo Sallai gibi zekiyi 10a katlayacak 2 tane bek oyuncun var ne yapacaz biz zekiyi
Aslında bakarsan Nelson da tuttu diyebiliriz. Ama onu uygun anda satmayı beceremedik.Bizde en son tutan scout transferi Boey oldu, değil mi? Scout işinde çok yetersiz bizim kulüp. Güney Amerika, Afrika liglerinde bir sürü özel yetenek var. Yani her sene oralardan 1 tane oyuncu alıp denesek, ne kaybederiz? Avrupa dışına çıkmayı ne zaman öğreneceğiz.. Millet gidip Özbekistan'dan bile topçu buluyor.
Van Dick ile cevap veririz bizde rahat ol Sergen git dinlen biz bakarız buraya nöbet emin ellerdeFb akeyi almak uzere