Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.860
- 3.198
Adamlar afrika pazarına girdi, habire oyuncu topluyorlar, arayan bulur illaki
caykur rize topcusu gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlar afrika pazarına girdi, habire oyuncu topluyorlar, arayan bulur illaki
Bahsettiğin takımların 16-17 yabancıları var nasıl gelişiyorlar?Takımın durumu son 2 ayda ortada. Ortasaha sayısal olarak bile eksik. İcardi kalırsa zaten bos kume bu forvet yok demek. Osimhen en az ligde 10 mac bir sekilde yok.
Stoperde sayısal olarak bile eksik. Biz kadro olarak gelişememişken, rakipler aynı durumda olsa bile zorlanırız ki Besiktas bi sekilde gelisecek, Fener sadec forvet alsa gelismis olacak. Trabzon'un kanatı yoktu onu da aldılar.
Ozet olarak 11 e yazacak en az bir 10 numara ve bir ortasaha, yedek bir stoper ve forvet olmadan gelişme sansımız yok o yuzden.
Mevkisiz derler istemezleryok mu kaka leite gibi bir 10 no

Bunu kalkan niyetine kullanmak isteyen adamın işi olur bu. Normal olan begenmediyse 2 defa , hadi 3 defa söylenip işine bakmak ve uyum sağlamak. Bizde ise onu göremedik sezonun sonunda dahi bunu bahane edecekleri uzaydan belli oluyor.1 ay, 1 yıl da söylenir. Saçma kurala her zaman her yerde saçma denir.
Okan Buruk'un ne oynattıgı 4 senedir belli, onu oynayacak oyuncu olunca iş yapıyor. Mertens gidince set oyununda bittik resmen, pres yapabiliyor diye Yunus'u denedi ama onun devamlılıgı yok.başkan'ı bilemem, ama böyle bi transfer dönemi sonrası seneye yine şampiyonluk gelirse OB artık ömürlük sözleşme alır
Diger takımların nasıl gelisecegi onların sorunu ama niyetlerinin o oldugunu acık acık basın toplantısında dile getiriyorlar. Bizim kadromuz ligin cok üzerinde olsa son macta can havliyle 4-2 kazanıp sampiyon olacak duruma düşmezdik bence. Ki rakibimizin sıfır forveti vardı.Bahsettiğin takımların 16-17 yabancıları var nasıl gelişiyorlar?
Bizim takviyeye ihtiyacımız var evet ama mevcut kadro ligin halen çok üzerinde.
Tütün ektim kudurGökhan Abinin finlandiyada iki paket sigaraya 36€ ödemesi gibi nöbet
e bedava zaten.avustralyada bi marlboro 55 dolarGökhan Abinin finlandiyada iki paket sigaraya 36€ ödemesi gibi nöbet
Bu kuralı ben bile biliyorken yönetim ve Okan Buruk bilmiyorsa kusura bakmasınlar. Yanlıs bir kural olabilir ama kural bu sonucta. Sorun surda devre arası aldıgın potansiyelli genc oyuncuyu amigo gibi kullanmak dısında kullanmadın. Kaan Ayhandan önde bir adam bulup alamadıysan o senin sorunun, alıp oynatmadıysan bu daha buyuk sorun.Bunu kalkan niyetine kullanmak isteyen adamın işi olur bu. Normal olan begenmediyse 2 defa , hadi 3 defa söylenip işine bakmak ve uyum sağlamak. Bizde ise onu göremedik sezonun sonunda dahi bunu bahane edecekleri uzaydan belli oluyor.
Vay arkadase bedava zaten.avustralyada bi marlboro 55 dolar
İcardi kalacaksa 12+2 gelmesinYabanci 12-2ye dönerse anında icardiye yaptığımız teklifi 7m x 2 yil olarak revize ederiz.
Katılmıyorum. Gayet değerli oyuncular gatet değerli takimlar aliyor hocam. Oyuncu satmak yerine almak yanlis bir sey degil yeter ki milletin beğendiklerine velet deyince bu kim ya diye dalga gecince kendimizi buyuk zannetmeyelim.GS'de ilk hedef her daim sportif başarıdır. O yüzden senin hayal ettiğin gibi bir takım olmayacağız. Bizim hedefimizi Bayern, Real Madrid gibi olmak kendi liginin. Dortmund vb. olmak değil.
Adam akıllı kimse yok. 90 izledim ama Arjantin ve Kolombiya ile Ingiltere haricinde fazla hatırlamıyorum. Hatta KamerunKendini gorse Materazzi bile sover