Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımın durumu son 2 ayda ortada. Ortasaha sayısal olarak bile eksik. İcardi kalırsa zaten bos kume bu forvet yok demek. Osimhen en az ligde 10 mac bir sekilde yok.
Stoperde sayısal olarak bile eksik. Biz kadro olarak gelişememişken, rakipler aynı durumda olsa bile zorlanırız ki Besiktas bi sekilde gelisecek, Fener sadec forvet alsa gelismis olacak. Trabzon'un kanatı yoktu onu da aldılar.
Ozet olarak 11 e yazacak en az bir 10 numara ve bir ortasaha, yedek bir stoper ve forvet olmadan gelişme sansımız yok o yuzden.
Bahsettiğin takımların 16-17 yabancıları var nasıl gelişiyorlar?

Bizim takviyeye ihtiyacımız var evet ama mevcut kadro ligin halen çok üzerinde.

1 ay, 1 yıl da söylenir. Saçma kurala her zaman her yerde saçma denir.
Bunu kalkan niyetine kullanmak isteyen adamın işi olur bu. Normal olan begenmediyse 2 defa , hadi 3 defa söylenip işine bakmak ve uyum sağlamak. Bizde ise onu göremedik sezonun sonunda dahi bunu bahane edecekleri uzaydan belli oluyor.

başkan'ı bilemem, ama böyle bi transfer dönemi sonrası seneye yine şampiyonluk gelirse OB artık ömürlük sözleşme alır
Okan Buruk'un ne oynattıgı 4 senedir belli, onu oynayacak oyuncu olunca iş yapıyor. Mertens gidince set oyununda bittik resmen, pres yapabiliyor diye Yunus'u denedi ama onun devamlılıgı yok.
Rahat kazandıgımızda hep bir oyuncunun ekstra performansı var. Herkes standart ya da altında oynadıgında veya bir parca eksik oldugunda bitiryoruz.
Mesela Lemina dusunce ortasaha cokuyor, Osimhen olmayınca hersey cokuyor, sanchez kotu olursa kabus oluyor. Torreira 2 ay vasattı orta sahayı anadolu takımlarına bile kaybettik.
Okan Buruk'a da bisey diyemiyorum hic birinin bir alternatifi yok. Ama onun da eksigi genc oyunculara hic bakmaması. Simdi +4 e adam alabileceksek sadece zaten oynatmayacak. Biz yine 10 numara ilkay, 6 numara yedegi Kaan Ayhan, hatta forvet yedegi Icardi izleyeceksek zaten gecen seneden iyi olma sansımız yok. Digerleri daha iyi olursa da gecen seneden kotu olacagız.

Bahsettiğin takımların 16-17 yabancıları var nasıl gelişiyorlar?

Bizim takviyeye ihtiyacımız var evet ama mevcut kadro ligin halen çok üzerinde.
Diger takımların nasıl gelisecegi onların sorunu ama niyetlerinin o oldugunu acık acık basın toplantısında dile getiriyorlar. Bizim kadromuz ligin cok üzerinde olsa son macta can havliyle 4-2 kazanıp sampiyon olacak duruma düşmezdik bence. Ki rakibimizin sıfır forveti vardı.
Bizim cok kolay gelişebilecek bir kadromuz var sadece. Bir 6 numara, bir 10 numara, bir yedek forvet, bir stopre ile ligin yine ustune cıkarız. Ama onları almaya niyetimiz yok belli ki sorun orda.
İçin rahat bir sekilde mevcut kadroda Osimhen sakat, torreira cezalıyken ligin ustundeyiz diyebilirsen ben de ikna olurum. Sadece Osimhenin olmayıp Icardinin 11 oldugu mac sonuclarına bakmak kadro durumunu anlamak icin yeterli bence. Icardi karar versin diye temmuza kadar bekleyecek bir yonetimden de ben transfer beklemiyorum acıkcası.

Bunu kalkan niyetine kullanmak isteyen adamın işi olur bu. Normal olan begenmediyse 2 defa , hadi 3 defa söylenip işine bakmak ve uyum sağlamak. Bizde ise onu göremedik sezonun sonunda dahi bunu bahane edecekleri uzaydan belli oluyor.
Bu kuralı ben bile biliyorken yönetim ve Okan Buruk bilmiyorsa kusura bakmasınlar. Yanlıs bir kural olabilir ama kural bu sonucta. Sorun surda devre arası aldıgın potansiyelli genc oyuncuyu amigo gibi kullanmak dısında kullanmadın. Kaan Ayhandan önde bir adam bulup alamadıysan o senin sorunun, alıp oynatmadıysan bu daha buyuk sorun.
Kural falan bahane elinde kontratı biten as forvetin yokken kullanmadıgın adam var ve sen ona kontrat öneriyorsun. Ortasahada eksik oldugun net iken devamlılıgı olmayan 32 yasındaki adam kontrat veriyorsun.
Belli ki transfer yapma niyetleri yok ve buna kılıf arıyorlar. +4 u bile doldurmaycaklar göreceksiniz, doldursa da aspirilla gibi kiralık alacak ve oynatmayacak.
As kadroda da en az 2 degisiklik olmadan lige girersek de net husran olur bu sene

İcardi ile Lemina sözleşme uzatma haberleri bugünkü Haluk Yürekli haberlerinden sonra mantıklı zemine oturuyor. Para harcamamak için elde olan isimlerle sözleşme uzatmak. En son 2015 yılında ki şampiyonluk sonrası miadı dolan takımı para harcamamak nedeniyle değiştirmediği için ligde Rizeden Eskişehirden Antalyadan 4 yiyip 6. tamamlamıştık ligi. Cl de ise Astana'yı içeride dışarıda yenememiştik.

O zamanlar Konoplyanka falan fırsatı çıkmıştı önümüze hiç unutmuyorum ama nafile. Hatta ortasaha eksiği için Jem Paul Karacan'ı almıştık. Hamza Hamzaoğlu antrenmanda kemik gibi çocuk açıklaması yapmıştı vs. Sonuç olarak

Huylu huyundan vazgeçmiyor. Devre arasında da ortasaha için 40 lar 30 lar konusuluyordu ama sonra devra arasında para harcamak istemeyen başkan transfer bombalarını yaza saklıyor haberleri pompalattı.

GS'de ilk hedef her daim sportif başarıdır. O yüzden senin hayal ettiğin gibi bir takım olmayacağız. Bizim hedefimizi Bayern, Real Madrid gibi olmak kendi liginin. Dortmund vb. olmak değil.
Katılmıyorum. Gayet değerli oyuncular gatet değerli takimlar aliyor hocam. Oyuncu satmak yerine almak yanlis bir sey degil yeter ki milletin beğendiklerine velet deyince bu kim ya diye dalga gecince kendimizi buyuk zannetmeyelim.

Kendini gorse Materazzi bile sover
Adam akıllı kimse yok. 90 izledim ama Arjantin ve Kolombiya ile Ingiltere haricinde fazla hatırlamıyorum. Hatta Kamerun
94 Dunga Romario Bebeto filan
98 Fransa'dan olabilir
2002 Ronaldo filan çok baskın idi
2006 yazdık
2010 Ramos yazdım
2014 belki olurdu
2018 Varane olabilirdi
2002 yok
Bu arada sadece şampiyonlardan yazdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt