Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.873
- 11.226
- 1.838
taraftar istiyorhoca icardi'yi istemiyor istese çarşaf çarşaf haber olurdu ŞL'de oyuna atamadığı biriyle neden ısrarla uzatmak istiyorsunuz güzel güzel ayırlmak varken
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
taraftar istiyorhoca icardi'yi istemiyor istese çarşaf çarşaf haber olurdu ŞL'de oyuna atamadığı biriyle neden ısrarla uzatmak istiyorsunuz güzel güzel ayırlmak varken
Stok manyağı herifin teki.Öyle olduktan sonra haftada 2 antrenman ile takım kendi kendinede şampiyon olur zaten, hani nerede hoca dokunuşu nerede , parlattığı oyuncu
taraftarda istemiyor gibi yav çoğunluk başkan istiyor daha çoktaraftar istiyor
GöstermemFoto isteriz
5-15 yaş arası taraftar mı Ekinim istatistiki bilgimtaraftar istiyor
benim gordugum cogu taraftar uygun bir ucretle kalmasını istiyortaraftarda istemiyor gibi yav çoğunluk başkan istiyor daha çok
kalsada gitsede çok uzatmaya gerek yok bir an önce çözülmelibenim gordugum cogu taraftar uygun bir ucretle kalmasını istiyor
Takimimizin swaplari gerceklesmiyor.Transferi kapattık önümüze bakalım.
Ben bile istemiyorum yahu. Tek isteğim düzgünce bir veda.benim gordugum cogu taraftar uygun bir ucretle kalmasını istiyor
Orta alt model kariyerini 3 adim ileri goturur normalde.
bence gidecek kalma ihtimalini cok dusuk goruyorumkalsada gitsede çok uzatmaya gerek yok bir an önce çözülmeli
Bence sezon içerisinde verilen bir söz var federasyon tarafından... yoksa bu kadar dillendirilmezdi bu konu... kapalı kapılar ardında yapılan konuşmalar ayyuk a çıkar yakında...Yabancı futbolcuya sınır getirmek ezelden beri saçmalık zaten onu savunan yok ama hoca her kamera gördüğünde bu kural sürpriz olmuş gibi elimizi kolumuzu bağladı diye yakınırsa bir noktadan sonra yeter be kardeşim dersin. Devamı da gelecek gibi üstelik bu kuralı nihayetinde bahane olarak kullanmaya başlayacaklar.
August priske birmingham dan alalim diyeyim ne diyeyim@Deniz Zorlu "Acil durumda cami kiriniz" modundaki genc listeni salman lazim cabucak.
Gerilimin dusmesi gerekli
Tercihen u14 listen efektif olabilir