Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20260612_181441.webp

Ya Can Uzun ile hangi yönetim PR yapacak?

Can Uzun dünya kupasında şov yaparsa bak nasıl 50 bile verir yönetim sırf fotoğraf için.

Bu takım bu sene 30-40 bonservis harcar. Onu da 1 oyuncuya verirler, o da Pap Gueye gibi iyi bir oyuncuya hemen verip alalım demezler, Camavinga vs kendi reklamlarının peşine düşecekler.

Geri kalanları da Lang Boey gibi kiralık opsiyonlu hallederler.

Ama bu tayfa Ağustos sonu eylül başı overpay ile şuan 10-15’e alacakları topçuyu 20-25’e getirirler yine

Bazı maçlarda çift forvete dönmemiz gerekiyor ve Osi ile Icardi çok kopuk oldukları için maalesef defansif açıdan da dağılıyoruz. Bu sebeple Osi ile pivot özelliği olan biri ile çok daha uyumlu ve rakip saha da kalabileceğimiz bir ikili oluşturabiliriz. Rakip sahada kalabilirsek zaten defansif zaaflar da ortaya çıkmayacaktır. Bu noktada benim aklımda Dovbyk var Roma dan. Bu sene iyi bir sezon geçirmedi. Kiralık opsiyon da olabilir.

Hamambocegi trendi guzel olmus, kendilerini gorsellestiriyorlar sosyal medyacilar

Yabancı futbolcuya sınır getirmek ezelden beri saçmalık zaten onu savunan yok ama hoca her kamera gördüğünde bu kural sürpriz olmuş gibi elimizi kolumuzu bağladı diye yakınırsa bir noktadan sonra yeter be kardeşim dersin. Devamı da gelecek gibi üstelik bu kuralı nihayetinde bahane olarak kullanmaya başlayacaklar.

Yabancı futbolcuya sınır getirmek ezelden beri saçmalık zaten onu savunan yok ama hoca her kamera gördüğünde bu kural sürpriz olmuş gibi elimizi kolumuzu bağladı diye yakınırsa bir noktadan sonra yeter be kardeşim dersin. Devamı da gelecek gibi üstelik bu kuralı nihayetinde bahane olarak kullanmaya başlayacaklar.
Bence sezon içerisinde verilen bir söz var federasyon tarafından... yoksa bu kadar dillendirilmezdi bu konu... kapalı kapılar ardında yapılan konuşmalar ayyuk a çıkar yakında...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt