Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_1605.gif

Gibi nöbet

Hadi -doğru/yanlış- forvet transferi için İcardi' nin, sağbek için Singo/Sallai' nin, stoper için Davinson' un durumu bekleniyor diyelim; çok önceden belli ki, herkesin kaldığı senaryoda bile 6, 10, sol kanat transferleri mutlak gereklilik ve bunların da mümkünse yerli/U23 olması ayrıca önem arz etmiyor mu? O minvalde doğru dürüst bir girişimi geçtim, hazırlık niyetine dair bir emare bile yok ortalıkta. 4 yıllık süreçte yaşananlar ışığında, kuşku ve endişenin hakim olması doğaldır. Ha, hocanın ısrarla isteyip aldırdığı Angelino-Singo gibi adamları düşününce, hoca ve -işlevi varsa- scout ekibinin hazırlık yapması iyi mi kötümü konusu da var. Misal, Ugochukwu transferini şimdi indirmiş olsan, kural değişse ne, falanca filanca oyuncular gitse/kalsa ne? Benzer yaş ve profilde başkası da olur, isme takılmayın.

Yoksa acele edilmesini, TS gibi şimdiden kadroyu neredeyse tamamlayacak sayıda transfer yapılmış olmasını gerektirecek bir durum söz konusu değil elbette...

Forumdaki kaos ortamı

Son dönemlerde çok fazla kalabalık hırt erkek grupları görmeye başladım ben de. Geçen gün Kadıköy'ün en işlek caddesi Bahariye'de millete laf atan bir grup vardı mesela. Bu işin önü alınmazsa hiçbirimiz güvende değiliz demektir.

Eğer Lang 12-15 aralığında alınırsa vaauv dedirtir 30-35 aralığına çıkılıyorsa daha başka adamlara yürüyebilirsin diye düşünüyorum. Maliyet açısından düşünüyorum.
Ha okey o konuda tamam. 18 civarı iyidir tam ideal.
Piyasa çok uçuk çünkü. 25e alıp kullanmadıkları adamı 18e değer kaybı ile bırakmaları olur.

Geçen sene de aynı hikayeleri uydurdunuz sabır vs dendi

Son gün 30 m euro sokup anca yan sokaktaki Uğurcan’ı ve gelmek isteyen İlkay’ı alabildiler.

Ha bir de Singo pardon.

Takımın 10 numara ihtiyacının elzem olduğu ortada, var mı plan? yok.
Yok canim acelemiz yok, son gunlerde fiyatlar dusuyor (yersen) sabir lazim

Sanki kac senedir malimizi bilmiyormuṣuz gibi sabir denmiyor mu bide

Gene kesin en önemli yerlerden biri boṣ birakilir

Neyse basarisiz olduktan sonra sabir diyenler ses cikarir artik. Tabi iṣ iṣten geçtikten sonra ne faydasi olacaksa

Gerçekten bizim takımın Şampiyonlar Ligi 'nde net 1-0 takımı olması gerekiyor. Bunu nasıl yaparız bilmiyorum gerekirse üçlü orta saha düzeni denenir gerekirse geçen sene yaptığımız gibi Jakobs & Singo bekleriyle oynarız ama geçen sene olduğu gibi Frankfurt deplasmanında 5 yiyen City deplasmanında 2 Juve deplasmanında 3 Liverpool deplasmanında 4 gol yiyen takımın Şampiyonlar Ligi 'nde değişmesi gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt