Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İş belli oldu 27 Haziran'da Olağanüstü Genel Kurul var. Dursun Özbek net bunu bekliyor bence. O zamana kadar da transfer yapmayacağı kesin. Her şey için bu GK'yi bekliyorlar bence. Mağazacılık halka arz oradan gelecek 100-120 milyon dolar yine onunla gelecek bir sermaye artışı ve ekstra çok ciddi bir gelir daha ile toplamda 200 milyon dolar civarı bir gelir koyulabilir. Bence görevlendirme dair her şey için hiç mantıklı olmasa da bunu bekliyor Özbek. O zamana kadar da stand by moduna almış futbol şubeyi resmen. Saçma ama durum bu gibi.Seçim olalı kaç gün oldu yahu başkan kafasındaki yönetimi ve görevleri nasıl oluyor da bilmiyor hâlâ bu neyin rahatlığı böyle?
Kavukcu Sportif A.Ş.'de ne diye duruyor ki madem transferin başında olmayacak?
Herşey ağır ağır ilerliyor bizde bu tür görev dağılımları çoktan belli olması gerekir. Sonra transferde planımız hazır biz çalışmamızı yaptık diyor başkan, peki transferi kimin yapacağı belli değilken bu nasıl oluyor?
Abi bu Portekiz ne zaman oynayacak Allah askinaAli yine konuşuyor, Okan Buruk Ümit Akdağ'ı reddetmiş diyor şimdide
Baskanin sozcusu gibi, "Sayin baskan" demekten bir hal oldu.Ali yine konuşuyor, Okan Buruk Ümit Akdağ'ı reddetmiş diyor şimdide
Bu aksamAbi bu Portekiz ne zaman oynayacak Allah askina
Leaoya bakacağım bakamiyorum
Sinan Akçıl Reynmen gibi adamlar bunlar piyasadaHer gün 5 kolpa şenlikleri adam bu sayede takipçi kastı.
Peki onlarda okan hocanin imkanlari varmiydi?Başarılarını devam ettirebildiler mi? Okan hocanın 5 tane lig şampiyonluğu var.
Gelde iki el ense yapalimJohn Cena: "Galatasaray'dan bir futbolcu gol attıktan sonra sevincimi yapmıştı. Sosyal medya sayesinde gördüm ve o an kendi hesabımda paylaşmak istedim.”
“Galatasaray'ın adını sıkça duymuştum ama takip etmiyordum. O günden sonra fırsat buldukça derbileri ve Şampiyonlar Ligi maçlarını izledim.”
“Özellikle stattaki gürültü beni çok etkiledi. Televizyondan izlerken bile sesi kısmak zorunda kaldım. Bunu daha önce hiçbir maçta yaşamadım.”
“Bir gün fırsat bulursam İstanbul'a gelip Galatasaray Stadı'nda maç izlemeyi çok isterim.”
Like daha cok. Kapat gitsinNöbete kilit vuralım diyenler like versin
Devam diyenler wow atsın.