Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçim olalı kaç gün oldu yahu başkan kafasındaki yönetimi ve görevleri nasıl oluyor da bilmiyor hâlâ bu neyin rahatlığı böyle?

Kavukcu Sportif A.Ş.'de ne diye duruyor ki madem transferin başında olmayacak?

Herşey ağır ağır ilerliyor bizde bu tür görev dağılımları çoktan belli olması gerekir. Sonra transferde planımız hazır biz çalışmamızı yaptık diyor başkan, peki transferi kimin yapacağı belli değilken bu nasıl oluyor?

Ali yine konuşuyor, Okan Buruk Ümit Akdağ'ı reddetmiş diyor şimdide

Seçim olalı kaç gün oldu yahu başkan kafasındaki yönetimi ve görevleri nasıl oluyor da bilmiyor hâlâ bu neyin rahatlığı böyle?

Kavukcu Sportif A.Ş.'de ne diye duruyor ki madem transferin başında olmayacak?

Herşey ağır ağır ilerliyor bizde bu tür görev dağılımları çoktan belli olması gerekir. Sonra transferde planımız hazır biz çalışmamızı yaptık diyor başkan, peki transferi kimin yapacağı belli değilken bu nasıl oluyor?
İş belli oldu 27 Haziran'da Olağanüstü Genel Kurul var. Dursun Özbek net bunu bekliyor bence. O zamana kadar da transfer yapmayacağı kesin. Her şey için bu GK'yi bekliyorlar bence. Mağazacılık halka arz oradan gelecek 100-120 milyon dolar yine onunla gelecek bir sermaye artışı ve ekstra çok ciddi bir gelir daha ile toplamda 200 milyon dolar civarı bir gelir koyulabilir. Bence görevlendirme dair her şey için hiç mantıklı olmasa da bunu bekliyor Özbek. O zamana kadar da stand by moduna almış futbol şubeyi resmen. Saçma ama durum bu gibi.

Ali yine konuşuyor, Okan Buruk Ümit Akdağ'ı reddetmiş diyor şimdide
Baskanin sozcusu gibi, "Sayin baskan" demekten bir hal oldu.

HY vs ANK nasil muhabbet edecekler diye bakiyorum. Ank surekli telefondan mesaj aliyor. Suurekli

Ali Naci bir şey diyor Haluk onu yalanlıyor. Bunların bir şeyden haberi yok. Haluk Yürekli yine en aralarında en iyisi olacak gibi o da Kavukçu'ya yakın galiba. O yüzden Kavukçu- Özbek arası iyi değil haberi ciddiye alınabilir gibi. Tabi bu görevlendirme ile alakalıdır. Eğer Dursun Özbek futbol şubeyi daha profesyonel hala getirmek istiyorsa ve ona göre hamleler yapacaksa desteklerim ama böyle olmayacağı hatta tam tersi Kavukçu olmazsa futboldan anlamayan başka X bir yönetici atayacağı net gibi.

🗣️ John Cena: "Galatasaray'dan bir futbolcu gol attıktan sonra sevincimi yapmıştı. Sosyal medya sayesinde gördüm ve o an kendi hesabımda paylaşmak istedim.”

🗣️ “Galatasaray'ın adını sıkça duymuştum ama takip etmiyordum. O günden sonra fırsat buldukça derbileri ve Şampiyonlar Ligi maçlarını izledim.”

🗣️ “Özellikle stattaki gürültü beni çok etkiledi. Televizyondan izlerken bile sesi kısmak zorunda kaldım. Bunu daha önce hiçbir maçta yaşamadım.”

🗣️ “Bir gün fırsat bulursam İstanbul'a gelip Galatasaray Stadı'nda maç izlemeyi çok isterim.”
Gelde iki el ense yapalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt