Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soruma cevap degil bu yazdiklarin. Onlarda okan kadar transfer yapabildimi? Ben cvp vereyim yapamadilar. Istedi istemedi orasiyla ilgilenmiyorum
üstad başarı sadece transfer ile mi kazanılıyor ? bir çok parametre var başarıya giden yolda.hoca dört dörtlük değil zaten de başarılarını küçümsemek şu şampiyon yaptı bu yaptı demek doğru değil hakkaniyetli de değil.

Nasıl orası ile ilgilenmiyorsun? Başarısız olmuşlar sonunda. Diğeri ise 5 tane şampiyonluk yaşamış. Peki Okan Buruk kadar transfer yapanlar onun kadar başarılı oldu mu? Bakınız rakiplerin TD'leri.
Rakipler salakligina doymasin

Beni rakipler de ilgilendirmiyor, ben hamza da sampiyon oldu gs ile hatta ertugrul da sampiyon oldu bursa ile yazdim. Hamza gerek kendi salakligiyla gerekse o dönem parasizlikla bilal ile jem paul ile sampiyonlar ligine girip kendi fiṣini cekti

Ertugrul jeke dönemini hatirlamiyorum ama okana sunulan imkan ona sunulmamistir

Ya neyse bu konuda fazla takim planlamasina suan kafa yormaya gerek yok.

Hoca dun DK sonrasi baslayacagiz dedi, gecen gun Baskan da aynisini demisti. Simdide Haluk gibilerde bunu soylemeye basladigina gore bizimkiler harbiden 1 ay sonra aksiyon almayi dusunuyor.

Bu yetmiyor gibi, bir de 30 haziran'a kadar Icardi'nin kararini bekliyorlar. Yabanci kurali boyle oldugu surece bizim transfer yapma sansimiz sifir neredeyse, Lemina da kalacakmis.

Bu takima Pap Gueye gibi 2-3 tane 11 oyuncusu alinamazsa seneye anca Super Lig sampiyonlugunu dusunmemiz lazim. CL'de gruptan cikarsak cok bile.

Yeter yav hergün Icardi'nin Galatasaray'dan istekleri haberi görmekten krize girdik. Timeline da başka bisey dönmüyor

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Alışkanlık oldugu icin her gün girip bakiyorum da dedikleri gibi dk bitene kadar bir beklentim yok. Ondan sonra neyi ne kadar iyi yapabilirler pek umudum da yok hayirlisi bakalim saldim size de tavsiye ederim

üstad başarı sadece transfer ile mi kazanılıyor ? bir çok parametre var başarıya giden yolda.hoca dört dörtlük değil zaten de başarılarını küçümsemek şu şampiyon yaptı bu yaptı demek doğru değil hakkaniyetli de değil.
Rts sen inaniyormusun osimhen olmasa son 2 sene sampiyon olabilecegimize? Ben inanmiyorum, o yuzden osi td yapti okani diyorum. Ha sen genede sampiyon olurduk diyorsan eyvallah

Hoca dun DK sonrasi baslayacagiz dedi, gecen gun Baskan da aynisini demisti. Simdide Haluk gibilerde bunu soylemeye basladigina gore bizimkiler harbiden 1 ay sonra aksiyon almayi dusunuyor.

Bu yetmiyor gibi, bir de 30 haziran'a kadar Icardi'nin kararini bekliyorlar. Yabanci kurali boyle oldugu surece bizim transfer yapma sansimiz sifir neredeyse, Lemina da kalacakmis.

Bu takima Pap Gueye gibi 2-3 tane 11 oyuncusu alinamazsa seneye anca Super Lig sampiyonlugunu dusunmemiz lazim. CL'de gruptan cikarsak cok bile.
Lale devri ve takiben gerileme devri geliyor gibi

Rakipler salakligina doymasin

Beni rakipler de ilgilendirmiyor, ben hamza da sampiyon oldu gs ile hatta ertugrul da sampiyon oldu bursa ile yazdim. Hamza gerek kendi salakligiyla gerekse o dönem parasizlikla bilal ile jem paul ile sampiyonlar ligine girip kendi fiṣini cekti

Ertugrul jeke dönemini hatirlamiyorum ama okana sunulan imkan ona sunulmamistir
Hadi onlara sunulmadı sunulanlarda başarısız oldu işte. Onlara da salaklık diyorsun bu sefer. Tamam. Sana göre Okan hoca rakiplerin salaklığı, oyuncu sayesinde başarılı oluyor. Kendisinin hiç bir başarısı yok. Bana göre böyle değil. Senin kadar harcayan rakiplerin varken bu 4 sene üst üste şampiyonluk lig tarihinde 2. kez oluyorken bunda hocanın başarılarını küçümsemeyi doğru bulmuyorum.

Bu arada belli olmaz dk sonrası bir başarısızlık olması durumunda hacıosman yönetimi taca çıkabilir... Ben durduk yere terim e laf çakmasını içeride bir olaylar döndüğü şeklinde yorumluyorum...Terim belki bu sefer gerçekten federasyon başkanlığına oynuyor olabilir. Buna da tek engel Galatasaraylılığı olur hocanın... bilemiyorum...

Okan hocanın genç futbolculara güvenmediği bariz.yani kendisinde alıp yetiştireyim diye bir misyon görmüyor asla..kalkıp takımı komple genç kurup yetiştirelim olmaz zaten de ama mesela mevcut kadroda bazı mevkilere potansiyelli genç eklemesi yapmak zarar ettirmez aksine tutarsa kazançlı çıkarsın her anlamda.bunu bile denemeye değer görmemesi hoca için eksi.
Lakin burada okan hocaya sallamasyonlarda okan hoca yı sevemeyenlerin sallamak için genç oyuncu olayını bahane ettiği de bir gerçek.
Genç oyuncu scout etmek geliştirmek falan sadece hoca ile olacak şey değil.kulüp bazında yönetim bazında bir organizasyon gerek..Ayrıca alt yapıya eğilmek oradan bişeyler üretmek daha gerçekçi.En azından alt yapıdan rotasyonda kullabileceğimiz seviyede oyuncu yetiştirebilsek keşke

Hadi onlara sunulmadı sunulanlarda başarısız oldu işte. Onlara da salaklık diyorsun bu sefer. Tamam. Sana göre Okan hoca rakiplerin salaklığı, oyuncu sayesinde başarılı oluyor. Kendisinin hiç bir başarısı yok. Bana göre böyle değil. Senin kadar harcayan rakiplerin varken bu 4 sene üst üste şampiyonluk lig tarihinde 2. kez oluyorken bunda hocanın başarılarını küçümsemeyi doğru bulmuyorum.
Son 7 senede 5 kere şampiyon olmuş adama başarılı diyememek için bin dereden su getirenleri ve Dursun Özbeğin her gelen yöneticiyi yediğini gördükçe daha da hoca kalsın istiyorum.

İnsallah ömürlük sözlesme yapilir.

Bu arada belli olmaz dk sonrası bir başarısızlık olması durumunda hacıosman yönetimi taca çıkabilir... Ben durduk yere terim e laf çakmasını içeride bir olaylar döndüğü şeklinde yorumluyorum...Terim belki bu sefer gerçekten federasyon başkanlığına oynuyor olabilir. Buna da tek engel Galatasaraylılığı olur hocanın... bilemiyorum...
bence de iho bir yerlerden duyum almış. yoksa bu kadar gereksiz bir çıkış yapmazdı.
koltuğu ft'ye kaptırabileceğini düşünüyor gibi

E öyle degilmi? Daha son sampiyonlugumuza bak febe salaklik yapip 2 forveti birden gönderip 2 orta saha almasa sampiyon olurdu. Forvetsiz halleri bile 2 puan gerimizde bitirdi

4 sene olmus daha ne oynadigimiz belli degil, varsa yoksa sigir press. Ne oyuncu degistirmeyi bilir ne rotasyon yapmayi

Kadrodan memnunum der 1-2 sakatlik olunca devre arasini bekler transfer icin

Taraftarla dalga gecer 12 kisi mi oynayacaz, isteyen cityi madridi tutsun der

Mumnkunse hic aciklama yapmasin yaptikca taraftari cildirtiyor

En hızlı koşanlarda ilk 4'de 2 tane bizde oynayan var ama adamları rakibin arkasına kaçıracak pası atan yok. Hatta Osimhen ve Sane de var. Bize çok net bir 10 numara lazım hatta 6 numaramız da pasör olursa daha iyi olur.

En hızlı koşanlarda ilk 4'de 2 tane bizde oynayan var ama adamları rakibin arkasına kaçıracak pası atan yok. Hatta Osimhen ve Sane de var. Bize çok net bir 10 numara lazım hatta 6 numaramız da pasör olursa daha iyi olur.
Pape ve Brahim paketi bizi ihya eder.

E öyle degilmi? Daha son sampiyonlugumuza bak febe salaklik yapip 2 forveti birden gönderip 2 orta saha almasa sampiyon olurdu. Forvetsiz halleri bile 2 puan gerimizde bitirdi

4 sene olmus daha ne oynadigimiz belli degil, varsa yoksa sigir press. Ne oyuncu degistirmeyi bilir ne rotasyon yapmayi

Kadrodan memnunum der 1-2 sakatlik olunca devre arasini bekler transfer icin

Taraftarla dalga gecer 12 kisi mi oynayacaz, isteyen cityi madridi tutsun der

Mumnkunse hic aciklama yapmasin yaptikca taraftari cildirtiyor
Dediğin gibi olsa bu sefer takım daha ciddi - konsantre olacak o puan farkını kapattırmayacaktı belki de bakınız Fb 99 puan aldığında hocanın 102 puan alması. Yani senin dediğin gibi bakarsak dünyada her hocanın her şampiyonluğu için bir kılıf bulabilirim çok basit şekilde ben de rakip salaklığı, x oyuncu şampiyon yaptı şeklinde. Dünyada 4-4'lük hoca yok. Hocanın da hataları elbet fazlasıyla var ama başarılarının bu kadar küçültülmesi de normal değil.

here we go bekliyoruz o zaman durum bu sanırım şuan
1781698821565.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt