Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oynama garantisiyle gönderilmeleri mantıklı

Samsun’a günahımı vermem. Yapılan açıklamaları nasıl unutmamalı yönetim. Her iki oyuncu da formayı zorlayacak oyuncular. Kazımcan Erenden kapar formayı kesin. Nhaga da özel çalışıyor şu an orta sahada şans bulacaktır Okan Buruk Kaan Ayhan sevdasından vazgeçer ise.

kazımcan eren'i geçebilir ama nhaga'yı oynatmaz hoca bence
kiralamak mantıklı

Ayari'yi 4m'ye almış Brighton 2 sezon kiralamış adam dolu paket haline gelmiş, o yüzden Nhaga'yı kesin oynatmayacağımız için kesin kiralamak lazım

Ulayi ilk11 basliyor almanyaya karsi. Iyi mac cikarirsa tsye piyango vurur

17 mac en az 45dk zorunlu oynamatma garantisi veriyorlarsa alabilirler aksi taktirde orda curuyecegine bizde turkiye kupasinda oynarlar
Bizim yönetim beleşe kiralar hiç bir garanti olmadan, dua et maaşını da vermeyelim bari. Siz olması gerekeni söylüyorsunuz, ben olacağı söylüyorum. Bu dediğinizi akıl edecek, dayatabilecek profesyonel bir yönetim var mı sizce bizde.

Bizim biraz da Chelsea gibi oyuncu toplayıp sağa sola kiralamamız lazım bence. Altyapının hali ortada. Kadroda tutup oynatmadan da oyuncu geliştiremiyorsun. Biraz parlayan oyuncuya saçma sapan bonservis çekiyorlar. Belli bir mali gücün var. Al potansiyel yerlileri, oynatmayı taahhüt edecek kulüplere kirala. Dikkat çekeni çağır as kadronda şans ver sonra. Rezerv lig tipi bir şey olmayacaksa hem ligde yarışıp hem oyuncu yetiştirecek en etkili yöntem bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt