- 26 Ocak 2021
- 41.368
- 40.624
- 3.078
Çikarlar gruptan yav ama bu mac sonu teselli etmek isterdim :dallah belasını versin diyecem de üzenler de çok güzel
yesinler birbirlerini izleyelim![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çikarlar gruptan yav ama bu mac sonu teselli etmek isterdim :dallah belasını versin diyecem de üzenler de çok güzel
yesinler birbirlerini izleyelim![]()
Evet kiydilar isvecli bacilarimizaisvecli kızları fena üzüyorlar heis şuan ne diyorsun
Oynama garantisiyle gönderilmeleri mantıklı
Oynamadığı her maç başına ciddi ücret koyulamıyor muOynama garantisi sözleşmeye eklenmediği için hiç bir zaman yerine getirilen birşey olmuyor malesef
Öyle birşey var mı bilmiyorum ama gs tarihinde öyle birşey yok. Bizimkiler beleşe adam kiralıyor bunu mu dayatacak adamlara, hiç sanmamOynamadığı her maç başına ciddi ücret koyulamıyor mu
17 mac en az 45dk zorunlu oynamatma garantisi veriyorlarsa alabilirler aksi taktirde orda curuyecegine bizde turkiye kupasinda oynarlarOynama garantisi sözleşmeye eklenmediği için hiç bir zaman yerine getirilen birşey olmuyor malesef
Bizim yönetim beleşe kiralar hiç bir garanti olmadan, dua et maaşını da vermeyelim bari. Siz olması gerekeni söylüyorsunuz, ben olacağı söylüyorum. Bu dediğinizi akıl edecek, dayatabilecek profesyonel bir yönetim var mı sizce bizde.17 mac en az 45dk zorunlu oynamatma garantisi veriyorlarsa alabilirler aksi taktirde orda curuyecegine bizde turkiye kupasinda oynarlar
Tsl nin enayisi biziz dogrudurBizim yönetim beleşe kiralar hiç bir garanti olmadan, dua et maaşını da vermeyelim bari. Siz olması gerekeni söylüyorsunuz, ben olacağı söylüyorum. Bu dediğinizi akıl edecek, dayatabilecek profesyonel bir yönetim var mı sizce bizde.