- 6 Eylül 2014
- 94.146
- 64.930
- 4.608
Ben kadın voleybolcularimizi izliyordum kusura bakmaTvde izlerken gordum atamam ihtiyar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben kadın voleybolcularimizi izliyordum kusura bakmaTvde izlerken gordum atamam ihtiyar
Tabiki de hayır. Barışın bize kattığı şey bambaşkaElanga
Summerville
Nakamura
Gibi ince bilekli kanatlari izledikten sonra Barışı teklif varsa salsak mi diyorum. Can Uzunun da bilekler gayet ince izlerken keyif veriyor
niye iyileştirme yapılıyorki sanki asgari ücrete oynuyor herkes 5 milyon euro maaş almak zorunda sankiGalatasaray, Lucas Torreira'nın sözleşmesine iyileştirme yapacak ve yanına da "çilek" transferi yapmayı düşünüyor. (Yakup Çınar)
Canımız sıkıldıkça zam yapıyoruz gibime geliyor.niye iyileştirme yapılıyorki sanki asgari ücrete oynuyor herkes 5 milyon euro maaş almak zorunda sanki
Ortada bir nöbet yok admirim millet İsveçli kızları konusuyorBu nöbet halen niye bitmedi lan
niye iyileştirme yapılıyorki sanki asgari ücrete oynuyor herkes 5 milyon euro maaş almak zorunda sanki
atanganayla beraber araplardan paket yapıp alalım.Neom şehri projesi de iptal diyorlardı. O yüzden yatırımı da keseceklerse uygun fiyata bırakırlarsa iyi olur.
ŞL'ye gidemediğimiz an patlarız bu kadar yüksek maaşlar normal değilbu arada daha önce de söylemiştim de şu maaş ve bonservislerin eskisi kadar net açıklanmaması sonradan çıkacak sorunlar yaratacak gibi
Ya Eren’in gitmesi gerekiyor ne sözleşmesiAbdülkerim, Eren ve Torreira’nın sözleşmesinde iyileştirme yapılacak. [Sergen Dağ]
Torreiranın yanına Thuramı kim istiyosa kovulsun.Galatasaray, Lucas Torreira'nın sözleşmesine iyileştirme yapacak ve yanına da "çilek" transferi yapmayı düşünüyor. (Yakup Çınar)
Kimi almaliyiz sence?Torreiranın yanına Thuramı kim istiyosa kovulsun.
Akil gitmis bizimkilerde bana oyle geliyor, bu Eren gecen sene gelmedi mi zaten neyin zami sanki 11 oyuncusu anasini satayim. Ustelik bu sezon bir cacik da oynamadi.Ya Eren’in gitmesi gerekiyor ne sözleşmesi
Fb de yenildiklerin de yada genclerbirligi yedek kadrosuna yenildiklerinde maaslarini kestikmi yok e neyi iyilestiriyoz o zaman ne sacma iş yaAbdülkerim, Eren ve Torreira’nın sözleşmesinde iyileştirme yapılacak. [Sergen Dağ]