Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bence yorumları okurken yanlışlıkla eli beğene tıklamıştır. Bu tarz işlere pek inanmam ama doğruysa umarım gelir. Çok iyi şeyler okudum kendisi ile ilgili. Bir kere inanılmaz istikrarlıymış. Bizim ihtiyacımız çoğu şeyi karşılıyor deniyor. 30-35 civarına da alınabiliyor. Alırsak ve daha sonra alınacak bir 10 no ile de çok rahatlamış oluruz.

Bizde öyle bi cenabetlik var ki istikrar abidesi adam kronik sakata dönüşür. Linderoth reisin futbol hayatını bitirmiştik.

Singo'yu satıp Doue'yi almak isterdim şahsen Doue en azından daha istikrarlı gibi geliyor. Singo maalesef sakatlıklardan dolayı güven vermiyor 1 sene içinde 3. kez sakatlık yaşadı. Bir tek sağ bekte iyi oynuyor onda da adalesi atıyor sürekli.

Bir daha Okan buruk falan fistanı mutlaka istiyorum derse biz :

27129 (8).webp

Singoyu mu sezon mutlaka elden cikarmamiz gerek icabinda zararlada olsa gitmeli sallai de gönder bu ikiliden geken parayla saglam bir yabanci sag bek yedek olarakta yerli birini yada u23 uygun bir genc yabanci daha. Singoya güvenip sezona girersek cok sikinti cekeriz.

Inter, Atalanta'nın 21 yaşındaki sağ bek oyuncusu Marco Palestra'yı yaklaşık 50 milyon Euro karşılığında bitirmek üzere. Oyuncu ile senelik 3 milyon Euro'dan 5 yıllık anlaşma sağlandı. (Nico Schira)

Inter, Atalanta'nın 21 yaşındaki sağ bek oyuncusu Marco Palestra'yı yaklaşık 50 milyon Euro karşılığında bitirmek üzere. Oyuncu ile senelik 3 milyon Euro'dan 5 yıllık anlaşma sağlandı. (Nico Schira)
bek oyuncusuna 50M verilir mi yaw

Singo'yu satıp Doue'yi almak isterdim şahsen Doue en azından daha istikrarlı gibi geliyor. Singo maalesef sakatlıklardan dolayı güven vermiyor 1 sene içinde 3. kez sakatlık yaşadı. Bir tek sağ bekte iyi oynuyor onda da adalesi atıyor sürekli.

Jacopta öyle Singo gibi sürekli oynayınca sakatlanıyor, okanhoca olayı çözünce ikisinide rotasyonlu kullanınca sakatlanmalarının önüne geçti ama bu seferde 2 sağbekin ve 2 solbekinde sürekli hazır ve çok üst seviye olması gerkiyor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haluk da her hafta ayni yalanı sallayip duruyor. Osimene 150 teklif geldi kesinlikle satılmayacak vs. Baydı artik bilader.

Singo denilen herifi bir şekilde sağlamamız gerektiğin söyledik dimi kardeşim.

Gidin menajerlere 35 üstü satışta 1 kuruş istemediğinizi belirtin gerekiyorsa 40a satsınlar bu iş böyle yürüyor artık maalesef.

10 yabancı gibi değerli bir kontenjanı 2 maç oynayıp 4 ay ortalıkta görünmeyen adama harcayamayız. Ona bir şey olursa diye de başka bek tutamayız takımda öyle lüksümüz yok.
Ayrıca stoperr koyunca da mallaşıyor. Bekte bu adam oerformansını gösteriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt