Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.035
- 59.689
- 3.473
Çakıl taşıHerif oynayabilse taş gibi futbolcu da mevcut durumuyla felaket kötü transfer maliyeti maaşı fena girmiş gibi durmakta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çakıl taşıHerif oynayabilse taş gibi futbolcu da mevcut durumuyla felaket kötü transfer maliyeti maaşı fena girmiş gibi durmakta
Elde kaldı maalesef heisÇakıl taşı

Bence yorumları okurken yanlışlıkla eli beğene tıklamıştır. Bu tarz işlere pek inanmam ama doğruysa umarım gelir. Çok iyi şeyler okudum kendisi ile ilgili. Bir kere inanılmaz istikrarlıymış. Bizim ihtiyacımız çoğu şeyi karşılıyor deniyor. 30-35 civarına da alınabiliyor. Alırsak ve daha sonra alınacak bir 10 no ile de çok rahatlamış oluruz.
bek oyuncusuna 50M verilir mi yawInter, Atalanta'nın 21 yaşındaki sağ bek oyuncusu Marco Palestra'yı yaklaşık 50 milyon Euro karşılığında bitirmek üzere. Oyuncu ile senelik 3 milyon Euro'dan 5 yıllık anlaşma sağlandı. (Nico Schira)
sokacam bu piyasaya lan daha 4-5 sene önce 300b oradan 500b buradan gelse şu adamı alırız diyorduk şimdi aylık maaş o kadarbek oyuncusuna 50M verilir mi yaw
Singo'yu satıp Doue'yi almak isterdim şahsen Doue en azından daha istikrarlı gibi geliyor. Singo maalesef sakatlıklardan dolayı güven vermiyor 1 sene içinde 3. kez sakatlık yaşadı. Bir tek sağ bekte iyi oynuyor onda da adalesi atıyor sürekli.
Inter, Atalanta'nın 21 yaşındaki sağ bek oyuncusu Marco Palestra'yı yaklaşık 50 milyon Euro karşılığında bitirmek üzere. Oyuncu ile senelik 3 milyon Euro'dan 5 yıllık anlaşma sağlandı. (Nico Schira)
Sen güncel futbola adapte olamadın demeksokacam bu piyasaya lan daha 4-5 sene önce 300b oradan 500b buradan gelse şu adamı alırız diyorduk şimdi aylık maaş o kadar
la ne alaka. fiyatlar artık gerçekten balon hale geldi. 2 maç kıvırtan adam için kapı 30m dan açılıyorSen güncel futbola adapte olamadın demek![]()
Leşseverler satamadılar ben napayımNe oldu lan he?