- 29 Ocak 2023
- 15.918
- 8.957
- 1.203
lemina'nın 5 skor katkısı yaptığı bi sezon var anca nasıl iyiydiLemina gencken hucumda gayet iyiydi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lemina'nın 5 skor katkısı yaptığı bi sezon var anca nasıl iyiydiLemina gencken hucumda gayet iyiydi.
Kimle tamamlayıcı olur peki? Lemina, Torreira, Sara? Önlerine 10 no alacağımızı düşünürsek
Yazdıkların arasında davidson en iyisiBir kere öncelik olarak asiriri maaas alip da bunun cok altinda katki saglayan oyuncularimizdan kurtulmamis gerek ilk basta Sane, sonra ilkayin aldigi maas ile verdigi tam bir faciya, icardi insallah uzatilmaz rezalet olur, onun disinda Singo nekadar iyi olursa olsun sakatlik sorunu yüzünden elden cikarmamis gerek, Davinson cok iyi stoper olsada onunda bildigime göre korkunc bir maasi var,
Gidenler istegim
Formdan bagimsiz
Sallai 29
Sanches 30
Jakops 26
Torreira 30
Lemina 32
Kaan 31
Ilkay 35
Sara 36
Icardi 33
Arda unyay 19 (kiralik)
Sara doğru bu arada 36 yaşında daha atık,hızlı olan bi dünya adam vardır kendisinden , tebrik ederimGidenler istegim
Formdan bagimsiz
Sallai 29
Sanches 30
Jakops 26
Torreira 30
Lemina 32
Kaan 31
Ilkay 35
Sara 36
Icardi 33
Arda unyay 19 (kiralik)
Sen çok fm oynuyorsun dimiGidenler istegim
Formdan bagimsiz
Sallai 29
Sanches 30
Jakops 26
Torreira 30
Lemina 32
Kaan 31
Ilkay 35
Sara 36
Icardi 33
Arda unyay 19 (kiralik)
Onu düzeltmeyi unuttum ya hocamSara doğru bu arada 36 yaşında daha atık,hızlı olan bi dünya adam vardır kendisinden , tebrik ederim
Bek bölgesi için dedim abi, sağ bek olarak oynayabilse şahane ama bir iki maç sonra gidiyorTaş gibi futbolcu tanımın ne bilmiyorum da 80 dk çok iyi oynayıp 10 dkda saçma sapan hatalar yapabiliyor, maç içi istikrarı da öyle iyi sayılmaz.
Sadece stoperde bu sezon en az 5 tane yedirdiği gol var. ŞLde iki kere fark yedik ikisinde de buydu stoper, bazı şeyler tesadüf değil.
Sağ bekte 3 maç üst üste oynayamıyor diye aylardır söylüyorum zaten.

Onu düzeltmeyi unuttum ya hocamsara yanlış olmuş deniz renktaş 56 olacak
Cafom zamanında fmde (2006 yahut 2007) edilson diye bir sağ bek keşfetmiştim. Brezilya liginin altını üstüne getirmiştim. 1e alıp 20ye filan satmıştım.Sen çok fm oynuyorsun dimi
Zamaninda bizde 5 kuruş para yokken brezilya,arjantinden ekmek banilacak ama alma ihtimalimizin 0 bile olmadığı gencolar yazılıyordu her dönem-tek istisna denizlinin istediği benitez çöpü- şimdi parayı bulduk oralardan 1 tane bile isim çıkmıyor bir tek arabistana giden arjantilinin ismi çıkmıştı
Cikiyo ya baya nasıl çıkmıyo eskisi gibi üst düzey çıkmıyor orası doğru da baya iyi oyuncular var yani iste joao gomes falan peşinde koşuyoruz wolvesten 40a almak icinçünkü oralardan eskisi kadar yoğun oyuncu yetişmiyor artık
Cikiyo ya baya nasıl çıkmıyo eskisi gibi üst düzey çıkmıyor orası doğru da baya iyi oyuncular var yani iste joao gomes falan peşinde koşuyoruz wolvesten 40a almak icin
E hepsi garanticilikten işte biraz su konfor alanindan çıkmak lazım sınır da varbrezilayayı bırak biz doğu avrupa balkanlar hatta kendi ülkemizden oyuncu bulup geliştiremiyoruz