Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimle tamamlayıcı olur peki? Lemina, Torreira, Sara? Önlerine 10 no alacağımızı düşünürsek

sara'ya güven olur mu bilmiyom
ii günündeyken ii herif ama istikrarsız

torreira her türlü oynar bence yine. lemina çoğunlukla kulübede oturur
gomes'te epey pasörlük de var bu arada çok sağlam ara toplar atıyor

ön tarafa batrakov mümkünse isterim

Bir kere öncelik olarak asiriri maaas alip da bunun cok altinda katki saglayan oyuncularimizdan kurtulmamis gerek ilk basta Sane, sonra ilkayin aldigi maas ile verdigi tam bir faciya, icardi insallah uzatilmaz rezalet olur, onun disinda Singo nekadar iyi olursa olsun sakatlik sorunu yüzünden elden cikarmamis gerek, Davinson cok iyi stoper olsada onunda bildigime göre korkunc bir maasi var,

Bir kere öncelik olarak asiriri maaas alip da bunun cok altinda katki saglayan oyuncularimizdan kurtulmamis gerek ilk basta Sane, sonra ilkayin aldigi maas ile verdigi tam bir faciya, icardi insallah uzatilmaz rezalet olur, onun disinda Singo nekadar iyi olursa olsun sakatlik sorunu yüzünden elden cikarmamis gerek, Davinson cok iyi stoper olsada onunda bildigime göre korkunc bir maasi var,
Yazdıkların arasında davidson en iyisi

Gidenler istegim
Formdan bagimsiz

Sallai 29
Sanches 30
Jakops 26
Torreira 30
Lemina 32
Kaan 31
Ilkay 35
Sara 36
Icardi 33
Arda unyay 19 (kiralik)
Sara doğru bu arada 36 yaşında daha atık,hızlı olan bi dünya adam vardır kendisinden , tebrik ederim

Taş gibi futbolcu tanımın ne bilmiyorum da 80 dk çok iyi oynayıp 10 dkda saçma sapan hatalar yapabiliyor, maç içi istikrarı da öyle iyi sayılmaz.

Sadece stoperde bu sezon en az 5 tane yedirdiği gol var. ŞLde iki kere fark yedik ikisinde de buydu stoper, bazı şeyler tesadüf değil.

Sağ bekte 3 maç üst üste oynayamıyor diye aylardır söylüyorum zaten.
Bek bölgesi için dedim abi, sağ bek olarak oynayabilse şahane ama bir iki maç sonra gidiyor :asd:

Sen çok fm oynuyorsun dimi
Cafom zamanında fmde (2006 yahut 2007) edilson diye bir sağ bek keşfetmiştim. Brezilya liginin altını üstüne getirmiştim. 1e alıp 20ye filan satmıştım.

Başka bir kariyerde yine alayım dedim. Regen topçuymuş bi daha bulamadım.

Bu anımı paylaşmak istedim.

Zamaninda bizde 5 kuruş para yokken brezilya,arjantinden ekmek banilacak ama alma ihtimalimizin 0 bile olmadığı gencolar yazılıyordu her dönem-tek istisna denizlinin istediği benitez çöpü- şimdi parayı bulduk oralardan 1 tane bile isim çıkmıyor bir tek arabistana giden arjantilinin ismi çıkmıştı

sağ bek stopere stoper diğer stopere bu stoper sol beke sol bek hakana hakan stopere stoper hakana hakan stopere stoper sağ beke sağ bek sağ öne sağ ön sağ öne lan böyle top oynanır mı lan böyle 609 değil 809 tane yapsan nolcak napacaksın lan burada topu napacaksın burada yaptığın pasla

Zamaninda bizde 5 kuruş para yokken brezilya,arjantinden ekmek banilacak ama alma ihtimalimizin 0 bile olmadığı gencolar yazılıyordu her dönem-tek istisna denizlinin istediği benitez çöpü- şimdi parayı bulduk oralardan 1 tane bile isim çıkmıyor bir tek arabistana giden arjantilinin ismi çıkmıştı

çünkü oralardan eskisi kadar yoğun oyuncu yetişmiyor artık

Cikiyo ya baya nasıl çıkmıyo eskisi gibi üst düzey çıkmıyor orası doğru da baya iyi oyuncular var yani iste joao gomes falan peşinde koşuyoruz wolvesten 40a almak icin

brezilayayı bırak biz doğu avrupa balkanlar hatta kendi ülkemizden oyuncu bulup geliştiremiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt