Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu asamayan adam zaten iyi bir seviyeye gelip adım atlayamaz ki. Sen bir kariyere meslege adim atiyorsun ve bu goz onunde olan bir sey yaptigin işte halka maloluyorsun bu meslegi yaparken ben gencim 100 bin bana dumduz girdi e bilmiyormuydun bunu? ya güllük gulistanlik mi bu sporculuk futbolculuk işi tamamen. Ayni adam, genç biraz bir seyler yaptiginda tum dunya genelinde %80 kisinin yasayamadigi hayati da yasiyor.
olum herkesin mentali aynı olacak diye bir kaide mi var? Kimi insan 14-15 yaşında normalde 30 lu yaşlarde erişeceği olgunluğa erişir kimisi 30 una gelir hala mentali zayıftır.

Futbolda serbest rekabete ihtiyaç var, kim değerliyse o alınıp satılacak ve kim ehilse o oynayacak, negatif pozitif ayrımcılık diye bir şey olmayacak, tutunamayan futbolun liberal çarkında ezilip gidecek, yani futbolun dibine kadar liboşlaşmasına ihtiyaç var naci gibi :asd:

katılmıyorum bizim ülkeye karşı hiçbir zaman kötü bir şey söylemedi.
HLU2gzWW4AAF721

bak bakalım paçavrada ne yazıyor

o bayrak bizim ülke ile ilişkileri en olan ırak özek kürdistan bölgesinin bayrağı. ülkemizde defalarca protokol ile karşılandı. kuzey ırak da pkk ya olan operasyonlara hiçbir zaman köstek olmadı destek oldu.

Pkk bayrağı değil o
aynı bokun laciverdi terörist şerefsiz adi herifin tekidir

ya
o bayrak bizim ülke ile ilişkileri en olan ırak özek kürdistan bölgesinin bayrağı. ülkemizde defalarca protokol ile karşılandı. kuzey ırak da pkk ya olan operasyonlara hiçbir zaman köstek olmadı destek oldu.

Pkk bayrağı değil o
ya burada terörist propagandası yapan şeyler paylaştırma bana. Git twittera yaz bak kendin. Yok özerk bölgenin bayrağımış yok pkk ile alakası yokmuş. bunlar yiyim ayağı

ya

ya burada terörist propagandası yapan şeyler paylaştırma bana. Git twittera yaz bak kendin. Yok özerk bölgenin bayrağımış yok pkk ile alakası yokmuş. bunlar yiyim ayağı
Bence senin yaptığın yiyim ayağı adamı bir kere yaftaladınız ben bir tane kötü sözüne denk gelmedim adamın bizim ülkeye hep iyi bahsetti

Deniz Baki örneği var diye ezbere konuşuyorsun

Bence senin yaptığın yiyim ayağı adamı bir kere yaftaladınız ben bir tane kötü sözüne denk gelmedim adamın bizim ülkeye hep iyi bahsetti

deniz undav ona bu dediklerimizi duysa kendiyle gurur duyar sen neden savunuyorsun bu kadar bu karaktersiz Türk düşmanını

lan neyine ezbere konuşuyorum?
Herife soruyorlar en basiti niye Türk MT seçmedin diye herif unutuyorsunuz ama ben kürdüm diyor. 2 tane top tepecek diye girdiğin şu hallere bak. Ayrıca baya bok gibi de forvet

olum herkesin mentali aynı olacak diye bir kaide mi var? Kimi insan 14-15 yaşında normalde 30 lu yaşlarde erişeceği olgunluğa erişir kimisi 30 una gelir hala mentali zayıftır.
Erden timurun karakter testi söylemi de hem burada hem sosyal medyada zaman zaman dalga konusu oldu ama. Böyle bir gerçeklik yok değil adami arastirabilirsin profili iyidir yeteneklidir ama mental olarak bozuktur vs diye vazgecersin. Bu is ugrasma işi birazda.

Bizde scout basi denen herif 10 yili askindir burada ama tembelin teki herkeste gitti bu burada demirbaş birde nedense , e teknik direktor yine öyle aciklamaları ona isaret gösteriyor yönetimde benzer tembel herifler hala icardi meselesini bile çözebilmiş değil.

Erden timurun karakter testi söylemi de hem burada hem sosyal medyada zaman zaman dalga konusu oldu ama. Böyle bir gerçeklik yok değil adami arastirabilirsin profili iyidir yeteneklidir ama mental olarak bozuktur vs diye vazgecersin. Bu is ugrasma işi birazda.

Bizde scout basi denen herif 10 yili askindir burada ama tembelin teki herkeste gitti bu burada demirbaş birde nedense , e teknik direktor yine öyle aciklamaları ona isaret gösteriyor yönetimde benzer tembel herifler hala icardi meselesini bile çözebilmiş değil.
scout işi ile ilgili Ayhan Akman ın yenilerde katıldığı bir youtube programı vardı. Orada açıklıyor. Bulursam atarım (yanlış hatırlamıyorsam kıyıcı vardı programda)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt