Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu yıl milli ara sistemi değişti 6 hafta lig oynandıktan sonra, yaklaşık 1 aylık milli ara olacak , bu tarz konsantrasyonun dağıldığı durumlar bize pek yaramıyor o yüzden mutlaka kadroda tazeleme ve oyuncular arası rekabet olmalı kadroda

1782060233543.webp

lan neyine ezbere konuşuyorum?
Herife soruyorlar en basiti niye Türk MT seçmedin diye herif unutuyorsunuz ama ben kürdüm diyor. 2 tane top tepecek diye girdiğin şu hallere bak. Ayrıca baya bok gibi de forvet
Yok öyle bir açıklaması bulamazsın ezbere konuşuyorsun

Didik didik ara bulamazsın

Her dönem oluyor bir durum bir tane rastgele birini günah keçisi seçiyorlar saldırıyorlar ırkçılar

Eğer bulamazsan bu dediklerini geri alacak mısın

Çünkü ben hata etmişim diyeciğim boşuna savunmuşum diyeceğim.

Hodri meydan

Yok öyle bir açıklaması bulamazsın ezbere konuşuyorsun

Didik didik ara bulamazsın

Her dönem oluyor bir durum bir tane rastgele birini günah keçisi seçiyorlar saldırıyorlar ırkçılar

Eğer bulamazsan bu dediklerini geri alacak mısın

Çünkü ben hata etmişim diyeciğim boşuna savunmuşum diyeceğim.

Hodri meydan

Türk Milletinin öyle kökeni Türk olsun diye kaygısı da yok. Ne Mutlu Türküm desin yeterli

Türk Milletinin öyle kökeni Türk olsun diye kaygısı da yok. Ne Mutlu Türküm desin yeterli

Daha tartışmak istemiyorum ben dediğimi dedim burada kürdüm diyor Kürt olduğum için Türk milli takımını seçmedim demiyor.

Zeki Çelik de Kürtüm dedi ama o bizim milli takımda oynuyor.

bu yıl milli ara sistemi değişti 6 hafta lig oynandıktan sonra, yaklaşık 1 aylık milli ara olacak , bu tarz konsantrasyonun dağıldığı durumlar bize pek yaramıyor o yüzden mutlaka kadroda tazeleme ve oyuncular arası rekabet olmalı kadroda
Zaten o araya götü başı dağıtıp 10 kişi falan kalıyorduk iyi olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt