Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.594
- 13.787
- 1.998
Riskli hocam ben almamİyileştiği söyleniyor, zaten sakatlanmasa 50m civarına Bayern yapacaktı,
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Riskli hocam ben almamİyileştiği söyleniyor, zaten sakatlanmasa 50m civarına Bayern yapacaktı,
Gelsin Cuma gunleri izin veririz gider vaazini verir maca cikar. Nasilsa 5 dakika kagittan okunan bir sey.Ulan Mazraouiyi cok begenmistim milli maclarda bir yoklasak diyordum herif futbolu birakip imam olmayi dusunuyormus
O tam sallıyor da, burada 25m euro teklif deniyor
Franculino 50 milyon da abartı olmuş. Kendisi için ciddi haberlerde konuşulan rakam 30 milyon euroya PL idi.İyileştiği söyleniyor, zaten sakatlanmasa 50m civarına Bayern yapacaktı,
adilin tek bacağı alanyalı ümiti itin bi yerine sokar isteyeceğim tek yerli stoper olur28 olmus mu bu herfif yav.
Iyi alsinlar alanyali umite biz salca olalim
Bu aciklama niyeyse icimi daraltti
Lyundama kongolumuydu lanBiri Kongo diğeri Fildişi
Gereksiz evham yapıyorsunuz luyindama üzerinden.
1 defa diz ameliyatı olmuş işte başka ne var?adamın dizi tak çıkar olmuş
Ekli dosyayı görüntüle 326805
Bir de ABD'de yapılıyor tetkikler ABD hastanelerinde.Biri Kongo diğeri Fildişi
Gereksiz evham yapıyorsunuz luyindama üzerinden.
olduktan sonra diz sıkıntısı yaşamış yine1 defa diz ameliyatı olmuş işte başka ne var?
Super olur.Habere göre 25 milyon euro öncede beklentileri imiş sanırım. Şu an 20 milyon euro talep ediyorlar son zamanlarda yaşadığı sakatlık sebebiyle. Bizim adı Trük kaynaklara göre diyorlar yani doğruluğu meçhul. Son zamanlarda 2 tane ciddi sakatlık yaşadı dizinden ameliyat falan olmuştu o dizi sakatlığı yüzünden piyasası düştü. Risk var ama bunlar olmasaydı PL'ye gidecek yüksek ihtimal şu an bu sağlık raporlarına göre de tabi riski alıp 15+ paya yada bonusa bitirebiliriz bence.
1 ay içerisinde olmuş demek tam hazır olmadan sahalara dönmüş olabilir.olduktan sonra diz sıkıntısı yaşamış yine
4 ay uzak kalmış ameliyat sonrası.1 ay içerisinde olmuş demek tam hazır olmadan sahalara dönmüş olabilir.
Diz ameliyatı oluyor ondan sonra sahalara döndükten sonra tekrar dizden sakatlanıyor. Mesele de diz olunca o yüzden şu anda piyasası düşüyor ve daha düşük liglere , daha uygun fiyata alınma ihtimali doğuyor. Risk var. Lakin bu yaşanmasa oyuncu PL'ye gidecekti zaten 30 milyon civarına, PL'deki tüm kulüpler ilgileniyordu neredeyse.1 defa diz ameliyatı olmuş işte başka ne var?
@Arif Doğan Karakaya ABD hastanelerine guvenebilir miyizBir de ABD'de yapılıyor tetkikler ABD hastanelerinde.