- 17 Aralık 2008
- 33.930
- 27.136
- 3.013
o nerden çıktı heis?Torreira Reijnders iyi bi ikili olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o nerden çıktı heis?Torreira Reijnders iyi bi ikili olabilir.
Yok defansiz yönden tirt, yani ikili oynarsak olmaz. Üçlü oynarsak Reijnders ile olabilir ama o zaman Can Uzun işi yas.Torreira Reijnders iyi bi ikili olabilir.
Ben oyuncunun kendisine ve Fildişi'ne güveniyorum. Senin bahsettiğin gibi bir şeyin de pek ihtimali yok. Fildişi, Kongo değil unutmamak lazım.arka üst adeleyi o şekilde tutup ağlayacak ve hiçbir şeyi olmadan birkaç gün dinlenip geri dönecek he?
heriflerin umurlarında olur mu gs falan dünya kupasına gitmişler herkesi gebertene kadar oynatırlar
Ben bu afrika takımlarına güvenmiyorum. Daha ilk gün dedim sakat sakat oynatabilirler diye.Yada bu kendisi sallamış. Zira eskisi kadar güvenilir değil. Bu medya vb. gibi sosyal medyadan para işlerine girdiğinden beri.
Reijnders yaziliyodu dun heis. Babasiyla gardi gorusmus diyen vardi uydurma mi bilmiyomo nerden çıktı heis?
Reijnders yaziliyodu dun heis. Babasiyla gardi gorusmus diyen vardi uydurma mi bilmiyom
adam %100 sakat demiyorum ama en iyi ihtimalle yüksek sakatlık riski var şu an osimhen de aynı sakatlığı geçirdi 15 gün sonra fb deplasmanında döndü zorunluluktan şans eseri nüks etmedi.Ben oyuncunun kendisine ve Fildişi'ne güveniyorum. Senin bahsettiğin gibi bir şeyin de pek ihtimali yok. Fildişi, Kongo değil unutmamak lazım.
Eskiden bilgileri direk erden timurun cevresinden aliyordu zaten.eray yazgan haberi bile patlamadı mı bu samiyen haberin bu sene tırt
Dursun başkan işi ben cözecem demiş heis#wallahi süper olur