Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Singo'nun sakatlık anını gördük, üstüne ağladı falan. Sanmıyorum ki 1 haftada iyileşecek duruma gelsin. 3-4 hafta daha inandırıcı geliyor.

adam %100 sakat demiyorum ama en iyi ihtimalle yüksek sakatlık riski var şu an osimhen de aynı sakatlığı geçirdi 15 gün sonra fb deplasmanında döndü zorunluluktan şans eseri nüks etmedi.

bu herif zaten cam gibi zorlayacaklar iyice patlayacak
Umarım olmaz bir şey. Sen böyle söyleyince şimdi Samiyen'in haberi doğru olması ve kampa hazır katılacak şekilde olması daha iyi olur gibi geldi.

Son dakika
Uykum geldi
Elektrikler gitti
Bored Still Waiting GIF

Emin Bayram’ın %50si+Kazımcan +para gibi bir şekilde Bertuğ kazığı yaklaşıyor sadece bir his

Torreira - J.Gomes
De Bruyne

Torreira - Onyedika
C.Uzun

Torreira - Reijnders
Szymanski

tercihiniz hangisi olurdu???​
Hiçbiri...
Ugochukwu
Torreira (Sara) Can...
Sonra yabancı limitini başkaları düşünsün...
Lakin 30 yil önce ''Genç diye 21-22 yaşındaki adamlar soruluyor hep, onlar olabileceğinin %80-90 ını olmuşlar zaten; bana 18 yaşında yetenekli gençler verin de ne yapıp yapamayağımi görün'' diyen Souness' a inat, 23 yaşındakilerle uğraşmaktan imtina eden bir hocayla zor tabii o işler...

Bizim Real Madrid ile her zaman aramız iyi olmuştur. Camavinga ve F.Mastantouno’yu alabilsek. Yanlız adam Arjantinde iken yanlış bilmiyorsam 10 numara oynuyordu. Real de sağ kanat görünüyor.Düzelttim.

Bizim Real Madrid ile her zaman aramız iyi olmuştur. Camavinga ve F.Mastantouno’yu alabilsek. Yanlız adam Arjantinde iken yanlış bilmiyorsam 10 numara oynuyordu. Real de sağ kanat görünüyor. Bizde de en son Arjantin’li olarak hazırlağım Carrusca vardı. Başka gelen Arjantinli oldu mu.?
icardi diye biri geldi ama çok da tutunamadan gönderdik hıyarı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt