Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.279
- 8.855
- 2.518
Kaynak?Son dakika
Uykum geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaynak?Son dakika
Uykum geldi
Torreira - J.Gomes
De Bruyne
Torreira - Onyedika
C.Uzun
Torreira - Reijnders
Szymanski
tercihiniz hangisi olurdu???
Sane yerine de OliseGomes Reijnders
Can Uzun
Olsa
Gomes Reijnders
Can Uzun
Olsa
Daha iyi seçenekler yok muTorreira - J.Gomes
De Bruyne
Torreira - Onyedika
C.Uzun
Torreira - Reijnders
Szymanski
Umarım olmaz bir şey. Sen böyle söyleyince şimdi Samiyen'in haberi doğru olması ve kampa hazır katılacak şekilde olması daha iyi olur gibi geldi.adam %100 sakat demiyorum ama en iyi ihtimalle yüksek sakatlık riski var şu an osimhen de aynı sakatlığı geçirdi 15 gün sonra fb deplasmanında döndü zorunluluktan şans eseri nüks etmedi.
bu herif zaten cam gibi zorlayacaklar iyice patlayacak
Gomes Reijnders
Can Uzun
Olsa
bi secenek digerlerinden cok daha iyi olsa onu secmek basit olurduDaha iyi seçenekler yok mu
5 dk skills videosu izledim komiserUlan baris hayatinda joao gomes mi izledin acaba
Bizi sınama sayın Bektaşbi secenek digerlerinden cok daha iyi olsa onu secmek basit olurdu
birbirlerine yakin hepsi ne cok iyi ne cok kotu secenekler olusturmaga gayret ettim
O zamanbi secenek digerlerinden cok daha iyi olsa onu secmek basit olurdu
birbirlerine yakin hepsi ne cok iyi ne cok kotu secenekler olusturmaga gayret ettim
Hiçbiri...Torreira - J.Gomes
De Bruyne
Torreira - Onyedika
C.Uzun
Torreira - Reijnders
Szymanski
Ümit olmuyosa ahmetcan var he onu da mı alamıyon alma yerli stoper şart değil git orta sahaya yatırım yapIyi guzelde gordugun uzere bizle adi gecmiyor?
icardi diye biri geldi ama çok da tutunamadan gönderdik hıyarı.Bizim Real Madrid ile her zaman aramız iyi olmuştur. Camavinga ve F.Mastantouno’yu alabilsek. Yanlız adam Arjantinde iken yanlış bilmiyorsam 10 numara oynuyordu. Real de sağ kanat görünüyor. Bizde de en son Arjantin’li olarak hazırlağım Carrusca vardı. Başka gelen Arjantinli oldu mu.?