- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 663
30 arti 5 e can bana da uyar. Yanina da kislyak abov
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok ya muslera ayrilmisti, cat diye sezon icinden baslayarak yurutseydin, 1 ay boyunca 50.kaleci ismi cikarip "muhtac kaldik" algisi kozunu TS ye vermeseydin max 20 ye bitirirdin. Trabzon zaten paraya muhtac cunku.T*spor bize o paraya hiçbir zaman bırakmazdı bence ağabey
bu arada gerçekten kalması taraftarı değilim misyonu doldu bizde ama sosyal medya ve etrafımdaki kuşların alayının ağzının suları akıyor icardi için gelir mi acaba diye öyle bitik falan olduğunu düşünmüyorum ben aslaikardi getuynen 15 gol atar min
osi - ikardi - ponomarenko ziyadesiynen götürür bizi
Ozan artık olmazda Salih gelmeli rotasyonaCan + rotasyona Salih ve Ozan çok güzel olurdu.
Bu forum topcudan ne anlar kingdaşımUğurcan’a da 30 milyon verilir mi diyordu forum ahalisi…
Alternatifleri:
5 katı fazla maaşlı kolsuz Ederson
25 milyon euro bonservisli kolsuz genç kaleciler
GSCye bakmayıp Can’ı 40 50 neyse verip bünyemize katmamız elzemdir!
Can mı inceci yaniFiziksel mücadele başka bir şey ama topla iş anlamında Can Uzun, Barış’tan önde ya net şekilde
Barış çok değerli bir futbolcu ama Barış’ın koçbaşı olması başka bir olay
Hücumda inceci bi adam şart
Can’ın da boylu poslu bi çocuk olduğunu unutmamak lazım bu arada
Can mı inceci yani
Fener trol hesapları şöyle bilgiler giriyor
O mesajdan bu yazdıklarını çıkarabilen çıkmaz.Yok, mesajı yanlış yazmışım. Hücumda Barış Osimhen Sane varken arkalarına inceci bi 10 no şart.
Eğer Can geliyorsa Barış’a vs göre daha topla arası iyi bence ama yetmez bu sefer çok iyi bi oyun kurucu 8 almalıyız
O mesajdan bu yazdıklarını çıkarabilen çıkmaz.
Onun potansiyelini kimse bilmiyordu ki o zamanlarModric 22-23 yaşında olsaymış 300e transfer yapacakmış demek ki
Onun potansiyelini kimse bilmiyordu ki o zamanlar
Tecavüz hükmünün kadının beyanına bağlı olduğunu da biliyorsunuz değil mi?Kadın da problemli o zaman. Kendisine tecavüz eden biri ile nasıl evlenmiş.?
Greenwood ise konu, ses kayıtları vs varTecavüz hükmünün kadının beyanına bağlı olduğunu da biliyorsunuz değil mi?
Kadın evlenmeye zorlamak için iftira atmış da olabilir, gerçekten videolu kanıt yoksa.
OhaCan Uzun için 40+2 veririm
Senin Alabilmemneovic ne kadar
Ben attığımda ne kadardı daha iyi niyetli bir soru olur benceSenin Alabilmemneovic ne kadar