Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gobbels taktiği doğru ya bir nevi benzeri yaşanıyor burada

Deniz 2 senedir bıkmadan usanmadan aynı oyuncuları yaza yaza herkes normalleştirdi bu oyuncuları hdhshshs

Neden ki kamk mac neden daha iyi o konuda windows dezavantajı ne
codex'e sorabilirsin ama unix tabanli os hep daha iyi programlamada
mac degilse de linux olmali gorusundeyim ubuntu debian vs.
windows ugrastirir wsl falan kullanan var ama dert bunlar
mac'in file system isi kotu ama, cok fazla cok kucuk file ile calisiyosan apfs dert olabiliyor
use caseine gore daha net yonlendirebilirim

Bir takım düşünün 4 senedir şampiyon oluyor ve yeni sezon planları yok. Günlük olarak bodoslama önüne gelen menajerlerden oyuncuların peşinden koşuyor veya elindeki oyunculara yaş geçtikçe daha fazla para verip takımda kalmasını istiyor.

Icardi ile başkan görüşüyor. Ne alaka? Kaan Ayhan ile yeni sezonda güreş yapacak partner mi arıyor?

Torreira dün söylemiş. İki yıl kontrat varken yeni zamlı kontrat peşinde.

Davinson da Güney Amerikalı ve iyi maaş alıyor ama Icardi ve Torreira ile özel hayatı farklıdır. Amsterdam'da okurken antrenman tesisi ve maçlara gidilirdi. Aile ve çocuklara dikkat eder patron. Fazla sapıtmış bir halde olmazdı. Muhtemelen Icardi ve Torreira ile ailecek gidip gelecek seviyede değiller.

Icardi ve Torreira kalmak için fazla para istiyorsa yolla gitsin. Icardi bu vucüt ile Hollanda ikinci liginde bile ciddiye alınmaz.

Torreira yerine Koné (Kanada, sakatlandı) veya Sano (Japonya, Mainz) istiyordum. Hadi u23 var, git kardeşi Kodai Sano ve Başar Önal'ı al NEC takımından. Hem merkez orta saha hemde kanat rotasyonu genişler. Yıllık maaşta öyle 3 veya 5 milyon olmaz. Hoca düşük maaşlı oyuncu veya ismi popüler olmayan oyuncu oynatmak istemiyor herhalde. Bu gidişle finansal gelecek zor.

Bir takım düşünün 4 senedir şampiyon oluyor ve yeni sezon planları yok. Günlük olarak bodoslama önüne gelen menajerlerden oyuncuların peşinden koşuyor veya elindeki oyunculara yaş geçtikçe daha fazla para verip takımda kalmasını istiyor.

Icardi ile başkan görüşüyor. Ne alaka? Kaan Ayhan ile yeni sezonda güreş yapacak partner mi arıyor?

Torreira dün söylemiş. İki yıl kontrat varken yeni zamlı kontrat peşinde.

Davinson da Güney Amerikalı ve iyi maaş alıyor ama Icardi ve Torreira ile özel hayatı farklıdır. Amsterdam'da okurken antrenman tesisi ve maçlara gidilirdi. Aile ve çocuklara dikkat eder patron. Fazla sapıtmış bir halde olmazdı. Muhtemelen Icardi ve Torreira ile ailecek gidip gelecek seviyede değiller.

Icardi ve Torreira kalmak için fazla para istiyorsa yolla gitsin. Icardi bu vucüt ile Hollanda ikinci liginde bile ciddiye alınmaz.

Torreira yerine Koné (Kanada, sakatlandı) veya Sano (Japonya, Mainz) istiyordum. Hadi u23 var, git kardeşi Kodai Sano ve Başar Önal'ı al NEC takımından. Hem merkez orta saha hemde kanat rotasyonu genişler. Yıllık maaşta öyle 3 veya 5 milyon olmaz. Hoca düşük maaşlı oyuncu veya ismi popüler olmayan oyuncu oynatmak istemiyor herhalde. Bu gidişle finansal gelecek zor.
Ciddi manada rezillik şu olaylar.

Verdim. Çevrem de arkadaslar ile sohbet ederken sizden bagimsiz genelde sen attığında ne kadardı der niyetle alakali galiba. Neden tartismak istiyorsunuz bu üslubu da ne ben ne baska bir uye hak etmez. Sorunuza cevabım verdim sen attığında ne kadardı demek daha iyi niyetli bir soru olur sanki.

Ciddi manada rezillik şu olaylar.

Maalesef sabah uyandıktan sonra aklıma geldi, yazayım dedim. İnan abi, sabah namazına uyandım, namazı kıldım ama milli maça bakmadım, duygu kalmadı sağ olsunlar. Forumda zaten yıllardır mesajları okumayı tercih ederim.

Avrupa'da başarı istiyorsak futbol takımı ve yönetimi farklı olması gerekiyor. Johan Cruijff felsefesi Hollanda'da bir çok bölgede amatör kulüplerden profesyonel liglere kadar benimsenir ve yıllarca taviz vermeden devam eder. Son yıllarda Ajax bu sistemin dışına çıktı ve takımı batırdı, PSV bir nevi sistemi güncelledi ve başarılı oldu. Saibari gitti diye ağlamıyor, yerine oynayacak/denenecek iki oyuncu geçen seneden takımda hazır gelişiyor.

Burada her kulüp bütçesine göre sistem dahilinde futbolu yönetir ve bu böyle devam eder. Bizim takımda hem yıllık bütce artıyor hemde tekrar borç artıyor. Yıllık bütce artarken oyuncu/yatırım seviyesi gelişiyor mu emin değilim. Peki, borç karşılığında oyunculardan finansal acıdan geri dönüş olacak mı? Ondan sonra takımlar niye batıyor, niye borç alıyor, niye faiz ödüyor?

Galatasaray olarak Bayern Munich değil de Fenerium rakip olacaksa boşuna bu kadar kafa yormayalım. Deli ve veliye denildiği gibi her şeye 'he' deyip geçelim.

Bazen takımı takip etmeyeyim diyorum. Dededen kalma bir miras, her yıl yine takibe devam.

Verdim. Çevrem de arkadaslar ile sohbet ederken sizden bagimsiz genelde sen attığında ne kadardı der niyetle alakali galiba. Neden tartismak istiyorsunuz bu üslubu da ne ben ne baska bir uye hak etmez. Sorunuza cevabım verdim sen attığında ne kadardı demek daha iyi niyetli bir soru olur sanki.
Olm sen nasıl bir kafadasın ya

Adamın bonservisine kaç istiyorlar dedim, soru bu

OB ve AK'nun başında olduğu transfer komisyonu gibi nöbet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt