üyelerimizi darlamayalımSenin Alabilmemneovic ne kadar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üyelerimizi darlamayalımSenin Alabilmemneovic ne kadar
kendi takımın kendi paran olsa vermezsinCan Uzun için 40+2 veririm
codex'e sorabilirsin ama unix tabanli os hep daha iyi programlamadaNeden ki kamk mac neden daha iyi o konuda windows dezavantajı ne
Soruma cevap verBen attığımda ne kadardı daha iyi niyetli bir soru olur bence
Oynadığı lig tff 1. lig seviyesi. Muhtemelen ali habeşoğlu daha iyiPonomarenko'yu izleyenler beyaz Osimhen gibi anlatiyolar cocugu
Ciddi manada rezillik şu olaylar.Bir takım düşünün 4 senedir şampiyon oluyor ve yeni sezon planları yok. Günlük olarak bodoslama önüne gelen menajerlerden oyuncuların peşinden koşuyor veya elindeki oyunculara yaş geçtikçe daha fazla para verip takımda kalmasını istiyor.
Icardi ile başkan görüşüyor. Ne alaka? Kaan Ayhan ile yeni sezonda güreş yapacak partner mi arıyor?
Torreira dün söylemiş. İki yıl kontrat varken yeni zamlı kontrat peşinde.
Davinson da Güney Amerikalı ve iyi maaş alıyor ama Icardi ve Torreira ile özel hayatı farklıdır. Amsterdam'da okurken antrenman tesisi ve maçlara gidilirdi. Aile ve çocuklara dikkat eder patron. Fazla sapıtmış bir halde olmazdı. Muhtemelen Icardi ve Torreira ile ailecek gidip gelecek seviyede değiller.
Icardi ve Torreira kalmak için fazla para istiyorsa yolla gitsin. Icardi bu vucüt ile Hollanda ikinci liginde bile ciddiye alınmaz.
Torreira yerine Koné (Kanada, sakatlandı) veya Sano (Japonya, Mainz) istiyordum. Hadi u23 var, git kardeşi Kodai Sano ve Başar Önal'ı al NEC takımından. Hem merkez orta saha hemde kanat rotasyonu genişler. Yıllık maaşta öyle 3 veya 5 milyon olmaz. Hoca düşük maaşlı oyuncu veya ismi popüler olmayan oyuncu oynatmak istemiyor herhalde. Bu gidişle finansal gelecek zor.
Verdim. Çevrem de arkadaslar ile sohbet ederken sizden bagimsiz genelde sen attığında ne kadardı der niyetle alakali galiba. Neden tartismak istiyorsunuz bu üslubu da ne ben ne baska bir uye hak etmez. Sorunuza cevabım verdim sen attığında ne kadardı demek daha iyi niyetli bir soru olur sanki.Soruma cevap ver
Kiev de kerizdi zaten kiralık verecek en önemli oyuncusunu
Ciddi manada rezillik şu olaylar.
Olm sen nasıl bir kafadasın yaVerdim. Çevrem de arkadaslar ile sohbet ederken sizden bagimsiz genelde sen attığında ne kadardı der niyetle alakali galiba. Neden tartismak istiyorsunuz bu üslubu da ne ben ne baska bir uye hak etmez. Sorunuza cevabım verdim sen attığında ne kadardı demek daha iyi niyetli bir soru olur sanki.
Dogru sorunuz gayet normal bir uslup hayırlı gunlerOlm sen nasıl bir kafadasın ya
Adamın bonservisine kaç istiyorlar dedim, soru bu