Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.322
- 43.101
- 3.748
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zeki ve Hüseyin hariç çok vasatSeneye ptt kadrosunu kuralım
![]()
bence iyi haber , eldeki 1,2 çöpü gönderip Okanı geri almak daha mantıklıGent'in CEO'su, Sinan Bolat'ın takımda kalacağını açıkladı.
Okan'i vermezler, cunku Giresun'da baska kaleci yok.bence iyi haber , eldeki 1,2 çöpü gönderip Okanı geri almak daha mantıklı
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Maçları hiç takip etmiyosun sanırımTepki çekmek istemem ama 6 8 yeterli şu an bence. Yaza da oyuncular gidince solbakken falan olur
Bu bahsedilen adam.iyi mi tanıyan var mı
Sakatlık problemi yaşamazsa bence orta sahada istenilen profil adam kendisi ve ciddi katkısı olacaktır ama sakatlık olayı yüzünden riskli bir transfer. Gerçi Aboubakar için bu adamın dizi yok diyorlardı gördük. Gerçi ben en son izlediğimde 28 yaşında falandı belki de ama hatırladığım kadarıyla klas adamdı yani geriden oyun kurmada ve pozisyon bilgisi olarak gayet iyi biriydi. Bu sezonda 15 maç 1400 dakika oynamış Sakatlık sorunu yaşamazsa orta sahayı toplamada özellikle pozisyon bilgisi ile ciddi katkı sağlayacaktır ama yanına Gedson veya o tarz topla driplingi olan bir orta sahada lazım.Josuha h.o.
nasil isimizi gorur mu?
Yani orta sahamızdaki diğer 2 alternatif Taylan ve Berkan ikilisiyken Guilavogui olur Hadžiahmetović olur Siopis olur ne bileyim bu Göztepedeki Nwobodo olur seviye öyle bir hale geldi ki işimizi görür mü nasıl bir oyuncu değerlendirecek halim kalmadıJosuha h.o.
nasil isimizi gorur mu?
Ben bunu yazdım bir tebrigi hakettim bence doğru çeviri yaparak
Tottenham'dan bir kiralik Ndombele falan olamaz mi?
Fatih sakatlanmış 2-3 maç kaçırıyorsa muslera beklenmeden kaleci alınmalı.Fatih
Boey - Nelsson - Marcao - Aanholt
Guilavogui
Kilinc - Cicaldau - Gedson - Kerem
Mostafa/Diagne
Cicaldau yerine Feghouli, Morutan veya Berkan da olabilir. Muslera 1 ay sonra geri donuyor. O zamana kadar Fatih iyi kotu idare eder. Sag kanat sorunu devam edecek gibi.
tebriklerBen bunu yazdım bir tebrigi hakettim bence doğru çeviri yaparak
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
PSG yi bekliyor reisTottenham'dan bir kiralik Ndombele falan olamaz mi?
Ben bunu yazdım bir tebrigi hakettim bence doğru çeviri yaparak
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi