Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lo Celso+Ndombele+Alli gamsızlarından kurtulup Sofyan+Luis Diaz yapsak müthiş bir transfer dönemi geçirmiş olucaz ama zor gözüküyor.
Diaz Liverpool ile anlasti bile.
Amrabat ile de PSG ilgileniyormus. Tottenham'in acele etmesi lazim.

Guilavogui'nun kiralık bile gelmesi skandalken tapusuyla gelmesi bu sakatlik gecmisi ile soz konusu olmamalı. Bakıyorum, adamin yasamasi mucize su zamana kadar, net hedef saptirma olmalı. Ya da elmas tum bunlara ragmen top oynayabiliyorsa cok dayanıklıymış demek ki deyip aliyordur.
Adamı sakatlıklar yıkamamış TC simülasyonunda deneyelim mi diyoruz 😄

Conte’nin istedigi Adama Traore Barcelona’ya gitti. Istedigi bir diger isim Luis Diaz ise Liverpool yolunda.

1643388648511.gif

Diaz Liverpool ile anlasti bile.
Amrabat ile de PSG ilgileniyormus. Tottenham'in acele etmesi lazim.

Diaz konusunda resmi açıklama gelene kadar umut devam ediyor demektir :D Sofyan konusunda da PSG'nin önceliği Ndombele haberleri geçiyordu. Eğer durum hala öyleyse Ndombele'yi PSG'ye yollayıp Sofyan'ı getirebilirsek tam win win olur.

camposun haftaya geliyor olması ne işimize yarayacak acaba

Kendinimi bildim bileli Bundesliga izliyorum guilavogui isimizi görür mü? Sakatlanmazsa görür AMA biz zamaninda Lemina diye bir adam almistik. Çalim, pas, sürat ikili mücadele konusunda tam aradigimiz adamdi ve yeni Melomuz olmaya çok yakindi ta ki sakatliklari basimiza bela olmustu. Gel gör ki Transfermarktta sakatlik geçmisi tek sayfaya sigmayan bir oyuncu ya böylesi bir kritik dönemde orta sahanin tüm yükünü beline baglamak çok büyük Risk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt