Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer etmeye çalışıp alamadığımız adamlar bile vizyonsuzluğun göstergesi. 37 yaşında kulüpsüz Gomis, kulübünde hiç oynatılmayan, sana gelmek için can atmasına rağmen alamadığın Gedson, kendi oyuncun Okan Kocuk, eski oyuncun birde bonservisle alınacak denilen Sinan Bolat, sakatlık rekoru kıran Joshua. Bunlarla görüşüp alamamak, süreyi uzatmak başlı başına beceriksizlik.

Fatih

Boey - Nelsson - Marcao - Aanholt

Guilavogui

Kilinc - Cicaldau - Gedson - Kerem

Mostafa/Diagne

Cicaldau yerine Feghouli, Morutan veya Berkan da olabilir. Muslera 1 ay sonra geri donuyor. O zamana kadar Fatih iyi kotu idare eder. Sag kanat sorunu devam edecek gibi.​
Şu son Hatay ve Trabzon maçlarında izlediğim Emre Kılınç bence takımdaki en net oyuncuydu hani sezon başından beri takımı sırtlayan Kerem ve Marcao nun bile düştüğünü gördük ama yorgunluktan ama konsantrasyon kaybından Emre Kılınç tam tersine bir hareket kazandı sorumluluk alıyor merkeze giriyor Sivas dönemindeki gibi oynuyor

Ordayken de tıpkı bu son maçlarındaki gibi net bir kanat oyuncusu değildi ama Sivas hücum ederken Emre Kılınç dı net şekilde hücum aklı takımın. Eğer satmazda elimizde tutarsak Yunus dönüyor oraya birkaç ay sonra Emre Kılınç ve Yunus orada asıl kullandığımız 2 adam olabilir gerektiğinde Kerem i kaydırırsın ne bileyim Morutan ı koyarsın sağ kanat eksikliği beni korkutmuyor açıkçası

Secim basligina gelin unal aysal+campos+galtier sinerjisi yaratalim mayistaki secim icin

Cipe,fatih,berk,ogulcan,omar,marcao,luyindama,alpaslan,pva,omer,aytac,taylan,berkan,arda,feg,babel,cica,morutan,diagne,halil acilen kadro disi birakilmali

Oğulcan, Alpaslan Giresun
Feg Babel Arda fesh
Berkan, Taylan Ömer Halil Aytaç Niğde
Cica Moru Marcao Luyi satış ya da kiralama
Diagne, pva sözleşme dondurma

Olabilir aslında 🤣 Takımda adam kalmadı. Ama var mıydı, şüpheli...

Benim anlamadığım Muslera üzerinden plan yapıyor forumda çoğu kişi Muslera iyileştide benim mi haberim yok? Tıpkı Arda gibi ameliyat olmadı bu adam sahada çalışmalara başlasa bile ağrılarının geçip tam olarak toparlaması bile aylar alır ki daha salonda ne bileyim takımdan ayrı / takımla birlikte çalışmalara bile başlamadı

Küme düşmemiz garantilenir 2-3 maç daha İsmail ve Fatih le maça çıkmak zorunda kalırsak

6 ayligina olabilir sonucta fit olmak/antrenman gibi dusunmeli kendisi, sezon sonu da baska bir takima gidecektir zaten

bisssssürü takım var ya kim bilir hangi teklifleri reddediyordur adam, topun 10dk oyunda kaldığı ligde, antrenmanların-antrenman tesislerinin ahır standardında olduğu yerde(ingiltereye kıyasla diyorum), ne kadar fit olabilir zaten

Bilal Yazar Bürki haberi girmiş.Görüşme olmuş.Haberlerde denildiği gibi büyük ihtimalle 6 aylık kiralık..

Seneye ptt kadrosunu kuralım

ba64f4ab9b095c672c688f556e50d7241734266.jpg
çipe ,ÖMER denen şahıs,taylan ,oğulcan ve HALİL şahsiyetli kadro bence kırmızı grup kadrosu olur en fazla

Giovani Lo Celso > Lyon

sezon sonuna kadar kiralik, maasinin tamamini Tottenham odemeye devam edecekmis.

Yabanci kaleci gelirse orta sahaya anca 1 adam gelir, yabanci kaleci kesinlikle alinmamali.

Guilavogui'nun kiralık bile gelmesi skandalken tapusuyla gelmesi bu sakatlik gecmisi ile soz konusu olmamalı. Bakıyorum, adamin yasamasi mucize su zamana kadar, net hedef saptirma olmalı. Ya da elmas tum bunlara ragmen top oynayabiliyorsa cok dayanıklıymış demek ki deyip aliyordur.

bu lige yayıncı kuruluş olsam hindistan ligiyle aynı parayı veriririm çünkü o ayarda bir ligimiz var .Bu mutahid ATANDI !! atanalı fedarasyona üşlke futbolumuz dibinde dibini görüyor ,bu mutahidin ATANMASINDAN bu yana üzgünüm ama milli takımı bile desteklemek içimden gelmiyor.Ama bu ATANMIŞ mutahid fedarasyon başkanlığından istifa etse ne olur yine başkla bir yere yakın başkla biri ATANIR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt