Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerekirse camposa transfer başı %20 komisyon verin ama adamı kaçırmayın elinizden. Keremi 25e satıp 3-4 m euro komisyon vermek hiçbir şey vallahi

20 fazla olmus, ama D'avila gibi kan emicilere komisyon vermek yerine, bu adama 5% falan vereceksin.

Adam bir transfer döneminde 20 milyona oyunculari satarsa, 1 milyon ekstradan maas almis olur. Bunu kimse vermez ona.

Bir oyuncuyu 20 üstü satti an, 500 bin ekstra komisyon verinir ve adam bir oyuncudan 1,5 milyon almis olur.

Gerekirse camposa transfer başı %20 komisyon verin ama adamı kaçırmayın elinizden. Keremi 25e satıp 3-4 m euro komisyon vermek hiçbir şey vallahi

Hesaba vurdugunda OK dersin ama bunu bile yerden yere vurur bu ülkenin medyası - o para bedava mı yok efendim onu bile bulamıyor kulupler siz komisyon veriyorsunuz ..adamları zengin ettin vs der bu ülke

vay vay vay vay bu nasıl bir tereyag

Bi kaç güne ilk defa medyaya düşen orjinal isimleri duyarsak campos dahil oldu diye düşünebiliriz 2 senedir Gedson dieng vs aynı isimlerdi hep bezdik

Bu ne demek sportif direktör ol iste
Yani demek oluyor ki yarın bir gün birisi ligin forvetlerine 10 milyon artı bonus vermesin.

Yani demek oluyor ki Sneijder geldiğinde takıma Hollandalıları doldurmayalım.

Bir gün yerli bir hoca gelirse takıma kendi ahbapları doldurmasın.

Yöneticinin teki Davilla ile anlaşıp sadece onun oyuncularıyla irtibata geçmesin.

Yakın zamanda hepsini yaşadık diye hatırlıyorum

Bari Melo gelsin kaleci olarak

Hayır benim anlamadığım Fatih jeneriklik saçma sapan goller yiyor ama birebirde falan iyi maçlarını hatırlıyorum haftalardır nasıl hala İsmail oynuyor anlamıyorum anlamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt