Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merak ediyorum bizim ligde büyük takımlardan biri küme düşse İtalya'da Juventus'un yaptığını başarabilir mi? Küllerinden yeniden doğabilir mi? Ya da taraftarı o kulübü desteklemeye devam eder mi?

Tranfer yapacak mıyız şimdi ben anlamadım ?

Yapmayacaksak Campos niye geldi ?

Merak ediyorum bizim ligde büyük takımlardan biri küme düşse İtalya'da Juventus'un yaptığını başarabilir mi? Küllerinden yeniden doğabilir mi? Ya da taraftarı o kulübü desteklemeye devam eder mi?
imkansız, juventusun arkasinda agnelli ailesi ve onların ekonomik gücü var. Biz düşersek hem yayin gelirlerinden olacağız hemde büyük bir ekonomik darbe olacak ve bunu karsilayacak bir zenginde yok.

Tranfer yapacak mıyız şimdi ben anlamadım ?

Yapmayacaksak Campos niye geldi ?
transfer yapmama ihtimalleri bence yok. özellikle bir dos mutlaka alacaklar. elmas transfer yapmama riskini alamaz. her şey onun için olumsuz gidiyor. transfer yapmaz ve takım kötü oynamaya devam ederse sezon sonunda yolcu olacağını biliyor. gustavo, yedlin, luyindama yollayıp kontenjan açacaklarmış. sonrasında da muhtemel birkaç transfer olur

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

imkansız, juventusun arkasinda agnelli ailesi ve onların ekonomik gücü var. Biz düşersek hem yayin gelirlerinden olacağız hemde büyük bir ekonomik darbe olacak ve bunu karsilayacak bir zenginde yok.
O ayrı ama mesela taraftar kulübü destekler mi? Mesela Juventus'ta yanlış hatırlamıyorsam çoğu oyuncu maaşlarında ciddi indirimler yaparak Juventus'ta kalmıştı biz de oyuncular bunu yapar mı? Mesela Vefa diyoruz ya Muslera bizde o sezon cuzi paraya oynar mı mesela hani Galatasaray için vefasız diyorlarya buna ben katılmıyorum bu arada o oyuncular, efsaneler Galatasaray'a vefa gösterir mi? Bana hiç bunları yaparlar gibi gelmiyor. Hiç büyük büyük kulüpte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt