Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yapilanmaya tff onay veriyormu acaba? Hakemler böyle devam ettigi surece kante pogba debruyne lewa ronaldo messiyide getirsen bi fayda etmez de ondan sey ettim

Fenerin şaibeli de olsa yüksek satışlarını Comolli yaptı, o gittikten sonra doğru düzgün satışları yok.

Çöp dediğiniz adamın kazandırdığı 50 m euro.

Elmas dışında da tutunan olmadı.
Yok çöp degilde sanki karanlik bi adam comolli o açıdan şeyettik,şaibeli satis diyosun ya o tarz bi adam sanki daha cok.

Futbol piyasasın yüksek paralara futbolcu satacaksan ya bağlantıları yüksek menajerle yada SD ile yapabilirsin işler onların çevresinde dönüyor. En son örnek Sazlai mesela Avrupa'da içinden geçtiler herifin ama 20 milyon eurolar konuşuluyor. Avrupa da grup maçların sonucunda en iyi 11'e seçilen Marcao'ya ise 10 milyonluk teklifler konuşuluyor bu bana göre net menajerden kaynaklanıyor.

Öncelikli olarak herkese selamlar, uzun zamandır yazmiyordum ama forumu takip ettim hep; bir Galatasaray Spor Kulübü uyesi olarak hatta Sayin Burak Elmas Başkanımıza oy vermis biri olarak, yönetimde bulunan birkac arkadaşıma da önceden dedigim gibi Fatih Hocaya takım kurdurmak hata, iyi takımı verip oynat demek dogru olandı.
22.4 Milyon Euro sadece bonservis bedellilerine para harcayıp ligde 13.siraya dusup hala gelisiyoruz demek Premier Ligde olsak kabul edilebilir bir durum degil.
Fatih Hocayı Başkanımız cok istiyordu, yönetimden karşı olanlar vardı lakin Başkanlık makamı esastir kulübümüzde son soz onun tarafından verilir o yuzden sezona kendisiyle başlandı ama maalesef sukut-u hayale uğradık.
Yeni yapılanma nasıl olacak bende merak içerisindeyim lakin bunun icin yeniden kadro mimarisinin kurulması gerektigi kanısındayım o da maliyet demek.
Bu transfer döneminde beklentim ise bazı isimlerle yollari ayırıp en azindan 3 hamle(kaleci, 6 numara ve topu ileri taşıyan kanat bence ilk etapta) yapılması ama Martta ibra oylaması ve Bankalar Birligi ile gelen sözleşme bazı şeyleri zorlaştırıyor.
Transfersiz bu takım belki daha iyi oynar ama istenen hedeflere ulaşamaz insallah gerekenler yapılır.

neden hiç forvet ismi geçmiyor ? üsteik bizim forvetlerimsilerimiz mustafa,halil ve diagne iken ?

Konudan bağımsız, Nurdağında yolda kalanlar hala kurtarılmamış. Tipide benzer şekilde kalmış biri olarak karda yolda kalmak, psikolojik ve fiziksel çok yıpratıcı. Şu çağda,otobanda şaka gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt