Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.056
- 39.849
- 2.953
Bu yapilanmaya tff onay veriyormu acaba? Hakemler böyle devam ettigi surece kante pogba debruyne lewa ronaldo messiyide getirsen bi fayda etmez de ondan sey ettim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi dayi daha gelmisti ona iyi demislerdi zamanindaHatta comollinin onceki kulüpleri zarara uğrattına dair mi ne yazilar vardi,dolandiricilik bile vardi sanki fenere gelmeden önce
Yok çöp degilde sanki karanlik bi adam comolli o açıdan şeyettik,şaibeli satis diyosun ya o tarz bi adam sanki daha cok.Fenerin şaibeli de olsa yüksek satışlarını Comolli yaptı, o gittikten sonra doğru düzgün satışları yok.
Çöp dediğiniz adamın kazandırdığı 50 m euro.
Elmas dışında da tutunan olmadı.
He italyanBi dayi daha gelmisti ona iyi demislerdi zamaninda
Ne karanlığı yavYok çöp degilde sanki karanlik bi adam comolli o açıdan şeyettik,şaibeli satis diyosun ya o tarz bi adam sanki daha cok.
2018 yazinda hakkinda boyle dolandiriciymis gibi yazilar okudugumu hatırlıyorum,forumda konustugumuzu vsNe karanlığı yav
Kaybol2018 yazinda hakkinda boyle dolandiriciymis gibi yazilar okudugumu hatırlıyorum,forumda konustugumuzu vs
terimi geri getirin demesinbi de campos gelip bu torrent işe yaramaz diomuş![]()
terimi geri getirin demesin