- 1 Mayıs 2018
- 57.319
- 48.124
- 3.873
Hagi diye bi efsanemiz olmayacakmış az kalsın
yaw niye sasiriyorsunuz ki?
Adam Sascha Boeyu istemediki? yonetim baskisiyla zorla aldirdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hagi diye bi efsanemiz olmayacakmış az kalsın
biz de yattık reisMalum tehlikeli 1 şahıs kendisi mapus yatmış aman diyim dikkat et.
Sıkan kişiyi anlarımhakan biraz sıkmıyorsa adam değilim ha zart zort sallıyor araya
edit: motz olan hakan değil wanted olan
reis seni şu anda yönetimin bana verdiği yetkiye dayanarak yalan makinesi ilan ettim bu hakan ne kadar yalan söylüyor yüzde verVay anasını
ya motz önce neye muhalif onu kesinleştirsin
ya motz önce neye muhalif onu kesinleştirsin
neden yalan soylesin? adam zaten kaçak.reis seni şu anda yönetimin bana verdiği yetkiye dayanarak yalan makinesi ilan ettim bu hakan ne kadar yalan söylüyor yüzde ver
adamsa gelsin burayaAbi herkes tü kaka bi sen mi sütten çıkma ak kaşıksın ya olum biraz açık ol
her kaçak dürüstlük abidesi gibi bi sonuç çıkar ekin bey tezinizi gözden geçirmelisinizneden yalan soylesin? adam zaten kaçak.
@Hakan Motz işte objektif adamdünyada oyuncuyla kavga eden tek hoca terim sanki
millet krampon fırlatıp kaş yarıyor
O programlardan o kadar maaş alıp Hayır diyip karşı çıkması ilginç doğrusu. %50-50.reis seni şu anda yönetimin bana verdiği yetkiye dayanarak yalan makinesi ilan ettim bu hakan ne kadar yalan söylüyor yüzde ver
@Ekin AmadO programlardan o kadar maaş alıp Hayır diyip karşı çıkması ilginç doğrusu. %50-50.
sanmamadamsa gelsin buraya
2022 yılın en iyi türkçe kullanan üyesi olmak ister misin lobi yapabilirim kamera arkalarındane diyon olm muhalif zuhalif, benim turkcem okadar iyi degil.
ben konuyu anlamamışım